Konaković tvrdi da mu neko "pakuje": Željeli su mene napraviti 'crnom kravatom' i da sam nalogodavac

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cirkus Kolorado

Sta ti ima pakovati.. Slike sve same govore. Jedino ako ne treba vjerovati vlastitim očima nego tebi. Cim je to SDA proizvod to ne mere da valja..

Laxative

Da ti Fadil iz zatvora ne pakuje slučajno, pokvarenjaku lažljivi??

Normalno

Da TI nisi nalogodavac. Ti si obični miš kojeg je Memija kupio davno. Faćo je svaku riječ u pravu za tebe, ali SVAKU. To cijelo Sarajevo zna, klošaru prevarantski. I danas radiš za Bakira i njegove zločince. Polako. Doći će i tvoj kraj. Po svemu sudeći, brzo. Ima ovdje i normalnih Bosanaca, ne takvih kao ti i onaj tvoj žuti GAD kojem služiš 25 godina.

nemerem se, ko čudićka, načudit, alaham!

kako to da su našem najvećem BORCU ZA POŠTENJE I DRŽAVU, dini konjinakoviću nakalemili, te smiješne optužbe o narko-mafiji?! I JOŠ BrEZ mahom uništenih i dobro skrivenih, DOKAZA!!! to je apsolutno skandalozno i nije ni mrven evropski! kako se niko nije sjetio tako napasti, recmo kojovića, karamatića, fortisima, predivnu londrc pr c karići, bogičevića, gracilnog harsa zahragća i mnoge druge koji se ne zovu dino-narko-MA(R)FIJA?

Iva

CVIKAS PI.KO CVIKAS KRIV SI. ZAŠTO SVE OVO PRICAS KADA TI NEMAŠ VEZE SA TIM MEMIJA I NARKO DINO DU TVOJI PRIJATELJI S NE BAKIROVI UBRZO ĆE DOĆI I PO TEBE

Argeta pasteta

Sta se ovaj lik petlja i sve i svasta? Zna li on uopste koji je njegov posao? Ili Gu zi ca radi iz njemu poznatih razloga!

PorfiricusGeneticus

Velikim Bogom se kunemo da mi nećemo vršiti pritisak na tužioce, na pravosuđe, niti komentarisati tužioce ili sudije. To je nekad bilo, ali ne lomite mi Kumove... Kakav mufljuz i manipulator, željan vlasti...

Ovoj zemlji će krenuti

Kada se ovaj smutljivac i prevarant skloni. Daj ostavku, ne koprcaj se, što se više otimaš, uže se više steže. Zlo raditi, a dobru se nadati, ne ide. Narko kartel u Dubaiu ima upražnjeno radno mjesto šefa.

Samir

Ti si druze ***

Ohhhhh

Sve se vise transformise u Vucica. Isti gard, iste lazi, ista konstrukcija, ista retorika, isti nastupi, isto medijsko samointervjuisanje.

nasvasta

Svaki političar koji ima u svojoj blizini sumnjive parajlije i tajkune taj je potencionalni mafijaš nema tu borbe za državu i boljeg života za narod isti je i Bakir Semir,Njiva,Denis Željko svi su oni u saućesništvu urušavanja boljeg života za građane stoka je to nezasita.

Aleksandar Vučić

Aloooo bre, prestani da me kopiraš!!!

Nadimak...

E moj gavrilo pa zar da vjerujemo svojim ocima pored tebe zivog...reci nam sve,uputi nas,prosvijetli nas.

Xyz

Kravata sigurno nisi CRNA pametnom dosta...SIKTER

Gaga

Za svoje osobne potrebe izjasnjavanja o hipotetičkoj krivici sebe i svojih prijatelja, koristi SLUŽBENE prostorije Ministarstva vanjskih/inozemnih poslova jedne države! Katastrofa šta sebi dozvoljava i šta mu se dozvoljava!

Majk

Nemam sta dodati. Šok i nevjerica

/ Najnovije