Konaković se u New Yorku sastao s premijerom Države Palestine: "Imate našu podršku"

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jedva čekam

***

olaham i NARKO mi Tita,

neizučeni električar konjinaković... RIJEŠI PALESTINSKO PITANJE!! aferim globalno uticajni političaru i intelektualče! to je bosna!

A to je

ona ista Palestina, najveći bliskoistočni prijatelj Slobodana Miloševića, kojega su svojevremeno htjeli ugostiti kao najdražeg gosta, pripremajući veliko slavlje za Voždov rođendan. A Alijini i Konakovi zombiji mašu zastavama Palestine i Hamasa, terorista koji kao taoce drže vlastiti narod- baš kako to izraelski državni terorizam radi s Izraelcima. A Aljini i Konakovi nasljednici i sljedbenici ne znaju odgovoriti kako su jedan evropski narod, bh. muslimane, Bosance i Hercegovce, srozali do palestinske getoizacije usred Jugoistočne Evrope?!

Samir

Dino das spiegel te pominje

Medi

Zadnjih 10 dena na Kosovu u regiji Rugova je 100 Albanaca prešlo u katolike i pokatoličava ih se još, interesantan trend o kojem se ne govori u medijima... Croative.net KOSOVO: NASTAVLJAJU SE OBRAĆENJA NA KATOLICIZAM.

svasta

Cekamo jos sastanke sa premijerima Bangladesa, Sudana, Jemena i jos kakvih historijskih prijatelja.

Lijepe riječi su ukras

***

Elmedine

Proklet da si.

Amin

Proklet da si. ka Elmedine ****o

Haha

Napinju se nevjerovatnom laHkoćom. Dušu dali za performans

BRKICA

Danas ovi nazovi Hrvati i nazovi Srbi iz bh slomiše sami sebe podržavajući Izrael i Jevreje, isto kao da su Jevreji budale pa ne pamte kako su se vlasti iz Beograda pohvalile kako su prvi očistili Beograd od jevrejskog življa ili ovi drugi fašisti od čijih su zločina u Jasenovcu i njemački fašisti povraćali. Koje glupilo bože sačuvaj! Mržnja je obostrana, da, i neka je konačno, kad opet poletite i jedni i drugi da silujete, ubijate i pljačkate da znate šta vas čeka, i to je ok, tako teba biti. Ali to što mrzite muslimane i što su vas roditelji fašisti tako odgojili u prculjama u kojima ste odrasli ne znači da ste prijatelji Jevreja, Jevreji cijelog svijeta vrlo dobro znaju ko ste, i jedni i drugi. Klošarijo polupismena fašistička. ka Jasenovac i Gradiška Stara + Draža Đeneral KRMCINO JA SAM BIO I OSTO HRVAT A TI DO 1974 NISI ZNAO NI KO SI NI STA SI A NI SAD NEZNAS NI KO SI NI STA SI

hahahahahahahaha

***

Lijepe riječi su ukras

u raznim podrskama, bolje da ste otisli “braniti” bracu

Predstavi se PRAVIM imenom Bošnjane

Da moleban dođe, da nam Kačko dođe, žedni smo i gladni sjemena njegovog, svi mi srbi svjatog mi save jedinog! ka jedva čekam

Uozbilji se

Da moleban dođe, da nam Kačko dođe, žedni smo i gladni sjemena njegovog, svi mi srbi svjatog mi save jedinog! ka jedva čekam Sveti Sava je i tvoj predak u vrijeme kad je on zivio ovozemaljski zivot tvoji pretci su bili srbi. Tek 3-4 vijeka kasnije presli na islam.

I u kojoj se banci ta ¨podrska¨ mijenja?

?...........

30 godina u njemackoj i jos ne znas clanove, ccc..

Dino das spiegel te pominje ka Samir ...................... Spiegel (ogledalo) je muskog roda u njemackom jeziku. Tako nije ¨Das Spiegel¨, nego je Der Spiegel. :)) dedera ti busonski nauci, a potom torski. A ovo, te naaake engleske, njemacke i ine svjetske jezike, sta ce ti to....

Karino od ovce

KRMCINO JA SAM BIO I OSTO HRVAT A TI DO 1974 NISI ZNAO NI KO SI NI STA SI A NI SAD NEZNAS NI KO SI NI STA SI ka BRKICA _Nit si bio Hrvat niti si sad. Niti ćeš biti. Otiđi u Hrvatsku pa pitaj Hrvate KO SI. To što ti je Tuđman dao HR putovnicu da do dmrti glasaš za hdz te ne čini Hrvatom. Hrvat u Hrvatskoj živi, radi i plaća poreze. Ti si obični mlohavi glupak koji cijeli život želi biti ono šta nije a gadi mu se biti ono šta jeste. Bosanski katoliče provincijski.

Čemu

Svi komentari su odvratni i bismisleni

***

***

***

***

***

***

Samo ima jedan problem u svemu tome

katoliče strašni koji sebe smatraš Hrvatom: Neće to baš tako lako ići. Sljedeći put kad napadnete, a mi znamo da hoćete, i vi i ovi drugi koje čekate da oni to prvi napadnu; branićemo se. A nema više JNA niti izdašne podrške Hrvatske. Neka, polako samo, svakisljedeći put ćemo biti spremniji. Najveća je tragedija što VI, seljadijo primitivna, s PRAVIM HRVATIMA i nemate nikakve veze i njim ase gadite više nego nama, bagro hinjava. AL eto. Živi bili pa vidjeli. Vidjelice i vidioci.

/ Najnovije