Konaković: SDA je svjesna da više nikad neće vladati u Sarajevu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

VK

KOnakovic Vladar, polupo loncice.

Aida Bukva

Konaković je low-carb Izetbegović.

Hercegovac u Bosni

Sda nikad nije izgubila izbore u Sarajevu, jer je NiP, SBiH ,sve isti mentalitet,cak i isti ljudi. Zalosno ali istinito.Kad vidis da bi mogao izgubit podijelis se u vise stranaka, fingiras nekakav raskol i sukob i hajmo opet na budzetsku sisu a poslije izbora kaolicija. Vidite samo Novi grad, fujjj.

goli otok je majka balkanske kulture

“ Stjepan Mesić, bivši hrvatski predsjednik, objavio je apel za spas Bosne i Hercegovine”…… lokalni pacovi trube o lokalnoj vlasti ……..

Naša stranka

Spas za Sarajevo i BIH Nije lijepo, ali molim Boga da uzme sebi što više vodećih sda-prodanih duša.

?

>>Spas za Sarajevo i BIH Nije lijepo, ali molim Boga da uzme sebi što više vodećih sda-prodanih duša. ka Naša stranka<< I jajara koje seru o cigarama dok je drzava pod napadom. Cigareta je problem Bosne?

Cekamo pravdu,i ovu vlast u zatvorima

Podrska iz sb kantona,kantona sda terorista i hdz fasista,koji su napravili kazamat kanton.Nadamo se na sljedecim izborima porazu ovih psina i dolasku postenja i normalnog sistema vladanja i vrijednosti.Ako zelite da vidite kakvi su talibani i njihova vlast,netrebate ici u Avganistan.Dodjite u Bugojno,G,vakuf,travnik.

Salih

MA DZE ce Dino biti mason sta vam je ljudi

Adi

Hebo te sarajevo, sda treba tretirsti kaonacistisko, mafijasku stranku, i zabranit joj rad u cijeloj drzavi vise su oni zla nanijeli od onih sa brda

/ Najnovije