Konaković prozvao Izetbegovića: Ne igrajte se opet Mostarom

4
Radiosarajevo.ba
Konaković prozvao Izetbegovića: Ne igrajte se opet Mostarom
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Elmedin Konaković

"Pozivam Bakira Izetbegovića da hitno i bez odlaganja zaustavi donošenje zakona o unutrašnjim poslovima i policijskim službenicima HNK!

Zakon kojim se narušava operativna samostalnost policije i uvodi nova stranačko-etnička podjela pozicija, ovog puta tamo gdje je nikako ne smije biti.

Po ko zna koji put SDA pokazuje da su stranački interes i ljubav sa HDZ-om jači i važniji od interesa države Bosne i Hercegovine i njenih građana.

Naučnici upozoravaju: Na Balkanu slijedi 'pakao' - ne piše se dobro ni ovim zemljama

Naučnici upozoravaju: Na Balkanu slijedi 'pakao' - ne piše se dobro ni ovim zemljama

Pozivam Željko Komšić da reaguje hitno i zaustavi donošenje ovog zakona!

Šutnja Komšića i DF-a značila bi podršku procesu koji je sve ono protiv čega se barem deklarativno bore i još jednom odobravanje svih, po državu štetnih procesa, koje vode SDA i HDZ.

Ne igrajte se opet Mostarom i ne trgujte opet Mostarom! Pozivam predstavnike međunarodne zajednice na hitnu reakciju. Ukoliko se ovakav zakon danas usvoji, nikad se više bez ruku HDZ-a neće mijenjati", poručio je Elmedin Konaković, lider stranke Narod i pravda putem Facebooka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije