Konaković potvrdio sigurnosne propuste pri dolasku ruskih diplomata: "Poslao sam pismo u Rusiju"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dino,dino

Ne pr di sve lazes i radis kako dodik diktira...fuj

HighSky

Niste niti provjeravali a sad se pravite ludi, ako nije Konaković onda je Džuvo, dobio zadatak da pušta ruske špijune da rovare. Ako su ih iz Hrvatske u Sj.Makedonije protjerali imali su razlog, a ove ih meme pustile, po čijem nagovoru??

Javi nam sta su odgovorili

Preko FB, naravno. Zivo nas interesuje sta ce nam oni odgovoriti. U medjuvremenu nam u svom stilu pisi o svemu i svacemu i blati svoje bivse sefove.

ALE

NEMA MU.A DA SE NE ZAMJERI DODIKU:):):)

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH

POTRČKO JE SI LI IM PROSTRO STRUNJAČE KAO ZNAK DOBRODOŠLICE?!

OOO71

Juče sam vidio toga lika što je protjeran iz Hrvatske sa ženom, prepoznao sam ih na danas objavljenoj fotografiji, SUV dipl table, još ne zna ni da se parkira pa mu žena pomaže kod Doma Armije, šetaju se i ne beru brigu, nema ko da ih drži na oku.

/ Najnovije