Konaković poslao poziv Izetbegoviću: Dajte da vam jednom kao državniku aplaudiramo

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

haha

promijenite ovu sliku stavite neku drugu prepada nas

ODLICNA SLIKA SARAJEVSKOG JALIJASA....

Slika nekada govori mnogo vise od rijeci...dovoljno je pogledati sliku ovog NASTAVNIKA FIZICKOG SA KUPLJENOM DIPLOMOM DIF-a, koji"soli pamet"inzinjerima, pravnicima,magistrima i doktorima nauka...nije svjestan koliko je JADAN ovaj FACEBOOK"HEROJ",PETOKOLONAS, koji je PRVI napravio belaj u SDA i poceo da krade krijuci se iza stranke koja ga je radi toga ZAMOLILA da vrat clanskiUkartu SDA(NISU MERHAMETLIJE IZ SDA ZELEJELE DA JAVNOST O NJEMU NEGATIVNO PRICA,STO JE LJUDSKI URADITI, ALI SADS E VIDI DA SU trebali!)...I cim vise nije mogao krasti,odmah je udario na SDA. U stvari ovaj POLTRON je samo (s)pijun BIA-e sa kojm se satajao na Bentbasi u drustvu vrlog vojvode Kojovica vise puta dok je bio podpredsejdnik SDA i kada je trebao postati i Predsjednik(Hvala Bogu pa nije).

senad

Nema drzavnika u BiH kome bi aplaudirali sve nesposobni...

Gost

Poziv Izetbegoviću na jedinstvo da ne bi Hrvat bio gradonačelnik. Što je to? FAŠIZAM.

nasvasta

SDA ako sada popustite krivoustom možete kljuć u bravu .

Istina

Ocekujete ot obicnog kriminalca da uradi nesto za narod i drzavu.on vjeryje samo u sda sektu,age i begove.to he jedan bolesni debil kohi je s svojom strankom unistio sve sto se moze unistit.s drugu stranu je obogatio ratne profitere,prijeratne kokosare,post ratne dupelisce.

Profa

jedino rijesenje za Mostar je podjela na Istocni M. i Zapadni M. proce jos decenija dok politicari ovo ne shvate.

AB

Konakoviceva stranka NiP nije nikako ucestvovala na izborima u Mostaru nije je ikad u Mostaru registrovana . On sada kao i BH blok guraju Irmu Baraliju koja nema nikakvi politicko iskustvo za gradonacelnika Mostara cije bi izglasavanje iskoristili za svoju promociju i promociju cetvorke kako su upravo oni pobjedili u Mostaru , a to sto bi Irma nanijela ogromnu stetu gradu Mostaru i kantonu je nebitno !

Seka kokoš

Bakir kokošar

Državnik

Novo ime za lopova

drk

kaze dondi :"sumnjamo u liderisanje"- mi, naprotiv, ne sumnjamo u apsolutnu nepismenost vas tzv. narodnih lidera i jednako otuznost vasih naroda

suljaga

Samo si jos ti treb'o. Odjebi od SDA i pricaj namo svom koalicionom partneru.

Zagor

Moj Konakovicu.Ti si obicni spin igrac svi tvoji kadrovi su jad i cemer.Preuzmi neko ministarstvo ili Gras pa pokazi sposobnost da tebi aplaudiramo.

/ Najnovije