Konaković poručio ambasadoru Izraela u Srbiji: Vi ste sramota diplomatije i ljudska ste sramota!

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bravo strunjača!

ovo je super, jevreji ne upravljaju amerikom i cijelim zapadom! ti upravljaš.

Konfrotacija sa Izrelom?

***

***

***

Tuner

Oni su rak u ljudskoj civilizaciji. Za njih su svi drugi zivotinje u ljudskom obliku koje treba da ih sluze. Tako im pise u knjigama. Mislim na cioniste

Gulliverus

Ambasador Izraela kako god da mu je ime, negirajući genocid u Srebrenici negira i Holokaust, negira zločine nad svojim narodom, tako da je bespotrebno raspravljati sa nekim ko ima zle i naopake namjere. Neko ne vidi zločine kao univerzalne, kao opomenu cijelom svijetu nego samo kao lokalnu pojavu koja se dogodila njegovom narodu a drugom nije. Ukoliko međunarodni sud donese presudu i dokaže genocid i njegovu namjeru šta onda neki tamo priučeni diplomata ima o tome da govori negirajući presude suda...Neka se on drži svoje zemlje i onoga što njegov narod trenutno radi u Palestini.

nasvasta

Hebli te tvoji savjetnici ,iskrena poruka okruži se ućenim i čestitim ljudima kontroverzni biznismeni će doći glave svakome to je naučilo na varanje laganje to nema obraza .

Haha

Kasnije će se alahovi robovi opet “čudom čuditi” kad Hrvati i Srbi budu vodili i vode svoje politike bez konzultacija s njima. Odcijepite 23 kasabu pa se svađajte s kim god hoćete u svoje ime

Gost

Da je Konaković reagiso na izjavu nekog ambasadora u BiH razumio bih. Ovako...

***

***

Ncnnxnxnnx

A ti si najveća sramota svog naroda,kao sad si zucno jer ti to neznači ništa.Pitam se što to nisi rekao Duduku kad ti je u lice rekao isto?Jer ako ti Duduk izmakne stolicu ima da trohneš,ljudska sramoto.

Valter

Negiraju genocid zato sto isto to rade

Nije bio genocid.

Aj bog.

STRUČNJAKča za kolut naprijed

nedaj nase, NEMAJU DOKAZE, a đe je pečat?!

IVA

Ramo , Narko Dino i Nikšić su tri budaletine u Federaciji

Mir DJIKANE katolički teroristo

Kasnije će se alahovi robovi opet “čudom čuditi” kad Hrvati i Srbi budu vodili i vode svoje politike bez konzultacija s njima. Odcijepite 23 kasabu pa se svađajte s kim god hoćete u svoje ime ka Haha

SMRT CIONIZMU SLOBODA UMMETU i čovjeku svijeta

Tačka

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA I

SAMO SU OVI ČIFUTI VEĆA GO VNA OD SERVA/SLUGA (današnji srbi krivoslavci)I KRIVOUSTIH PODMUKLIH HINJA KRVAČA!!NARODE PROĆERAJMO FINCIJA I OSTALE ČIFUTE IZ NAŠE PRELIJEPE BIH DOK JE VRIJEME!!

BiH

Ne mozes ti to objasniti ljudima koji su ubjedjedjeni da su po njihovoj bibliji jedino oni ispravan narod na svijetu, laka zemlja hitleru, idolu pravde.

Na ovom počivaju sve doktrine cionista

Kontroverzni citati iz Talmuda „Jevreji se nazivaju ljudskim bićima, ali nejevreji nisu ljudi. Oni su zveri.” – Talmud: Baba mezia, 114b “Akum (nejevrej) je kao pas. Da, sveto pismo uči da se više poštuje pas nego nejevrej.” – Ereget Raši Erod. 22 30 “Iako je Bog stvorio nejevreje, oni su i dalje životinje u ljudskom obliku. Ne dolikuje Jevreju da ga služi životinja. Stoga će ga služiti životinje u ljudskom obliku.” – Midrasch Talpioth, str. 255, Varšava 1855 “Duše nejevreja potiču od nečistih duhova i zovu se svinje.” – Jalkut Rubeni gadol 12b „Iako ne-Jevrej ima istu strukturu tela kao Jevrej, oni se porede sa Jevrejem kao majmun sa čovekom.” – Schene luchoth haberith, str. 250 b “Ako jedete sa nejevrejima, to je isto kao i jesti sa psom.” – Tosapot, ****mot 94b „Ako Jevrej ima nejevrejskog slugu ili sluškinju koja umre, ne treba izražavati simpatije prema Jevreju. Trebalo bi da kažete Jevrejinu: „Bog će nadoknaditi 'tvoj gubitak', kao da mu je uginuo jedan vol ili magarac.” – Jore dea 377, 1 “Dozvoljeno je uzeti tijelo i život nejevreja.” – Sepher ikkarim III c 25 “Zakon je ubiti svakoga ko negira Toru. Kršćani pripadaju onima koji negiraju Toru.” – Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5 „Jeretik nejevrejin kojeg možete direktno ubiti vlastitim rukama.” – Talmud, Abodah Zara, 4b “Svaki Jevrej, koji prolije krv bezbožnika (ne-Jevreja), čini isto što i prinosi žrtvu Bogu.” – Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772

***

***

/ Najnovije