Konaković otkrio ko će biti ministar privrede u Sarajevu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MDMMD

A kojim jezikom govore djeca Srba u skolama u Sarajevu? Ili ce dobiti losiju ocjenu ako ne napisu 'mahrama'. Da li oni imaju 'Grupu nacionalnih predmeta"? Sta ste vise kidisali sa jezikom? Nekad vise od pola Jugoslavije govorilo srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski pa svako svakog razumio.

Faris

Anonimus Delic ministar privrede. Gasi mješalicu, motaj kablove.

Gost

A kojim jezikom govore djeca Srba u skolama u Sarajevu? Ili ce dobiti losiju ocjenu ako ne napisu 'mahrama'. Da li oni imaju 'Grupu nacionalnih predmeta"? Sta ste vise kidisali sa jezikom? Nekad vise od pola Jugoslavije govorilo srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski pa svako svakog razumio. ka MDMMD Prouci malo stvaranje srpsko-hrvatskog jezika pa ces vidjeti da zivis cijeli zivot u zabludi i da je bosanski jezik bio osnovica za stvaranje jezika kojim ti pricas cijeli zivot,a nisi ni svjestan....

Gost

Konakovic se malo prefuro i vec se vidi kao pobjednik na opcim izborima, osim toga i na fotografiji je sav ispunjen i zadovoljan kao da je ostvario kontakt sa izvanzemaljcima, a ne dobio neke lokalne izbore...neki nisu svjesni snage SDA ali uvjerit ce se za dvije godine. Nisam SDA glasac, imam i svoje glasacke listice zadnjih 20 godina kao potvrdu....znaci duze sam protiv sda od konakovica....

Azazel

Rusiti oligarhe...to je glavni zadatak/iza 'cetvorke' Stoke EU, USA I svaka razumna osoba

Sarajevo 21

Tek ce se vidjeti koje je zlo ovaj Dinokio! Ministarstvo privrede KS, tako bitno sada u situaciji velike ekonomske krize uzrokovane Covid 19, da daje jednom neznalici, manipulatoru (mogli su gradjani o tome citati tokom predizborne kampanje u izjavama pvlastenih lica firme u kojoj radi), krajnje je drsko i bezobrazno! Vrijedja intelekt gradjana. Ekspert nema sta! Ni jedna vlada nije valjala ali ovo je dno DNA! Nije dzaba pisano: "Kakav narod takva vlast"!

AB

Konakovic " otkriva " ministre kao kakve zvijezde iz Holivuda . Hahahahahahahahahahahahahahahaha..............

????

Da li iko u BiH zna, koliko ministara ima Federacija BiH?

/ Najnovije