Konaković odgovorio Izetbegoviću: Koštao si previše ovu zemlju svojom minder politikom i lažima

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ibrahim

Bakire, ti si jedinica mjere za pokvarenog Bosnjaka!

Ggg

Ti si konjakovicu nejbezobrazniji izdajnicki skot, pa i srbi iz rs kazu da ispunjavas zelje dodiku i covicu i da radis sta ti ameri kazu, jer su te tu postavili.

Muljatori

Kako to pričaš o svom Učitelju. Nije sve sam napravio, i vi iz stranke ste učestvovali. Bio ti je dobar dugo vremena.

Iva

Usuti glupi polupismeni medjede Sto vise oricas vise useres

Nesposoban

Ograničen ali agresivan

Ladna boza je zakon kad je vruće

čuj, minder!? na našem bošnjačkom jeziku kaje se trosjed, ne?

Vbk

Glasajte za mene nemoze vam biti gore

Alen

Pa nije Bake lud da sa kartelasem sjedi skupa.

Iskreno

dok se vi prepucavate, dotle nema rjesavanja problema..... tema ni za koga nisu diplome, nego konkretan posao pred nama. Onaj ko vodi procese je pogrijesio i tu nema rasprave. Ima popravni ispit - izvoli, polozi i to je to... nejasnoće razjasni - evo mene interesuje.

Željko

Odlika svih glupih ljudi je potpuno odsustvo srama! Jer glupan se ničeg ne stidi a u ovom slučaju čovjek koji nema osnovne elemente znanja konstantno priča odnosno melje gluposti

Ljiljan:ČOVJEK ZVANI STRUNJAČA

SADA JE UPRAVO NAPRAVIO DVA KOLUTA NAZAD,PA SVI ZNAMO DA SI TI ISPRDAK LOPOVSKE SDA!!!

Beša

Aferim,baš ono što je istina.Nema gore bagre od SDA i njihovih botova za koje se izdvajaju velike svote pokradenog novca.

Ja1

Ne mozes Konakovicu ni nabrojati sta je sve izdao i prodao, trebalo bi ti godina dana za sve. Izetbegovic mladji ko i stariji, zavalili nas za sva vremena

Zloooo

Cuj lika prica o minderu i lazima, a gori od svih njih zajedno! Za par mjeseci napravio sa svojom ekipom vise stete gradjanima ove drzave od svih prijasnjih zajedno u ppsljednjih 20 i kusur godina! Sm R ad

Tadija

I Konakovićevu i Bakirovu i Nikšićevu i Kojovićevu gospođu uzjašem. De-bi-li i sve najgore što vam se može reći... Prođe mi život čitajući vaše prepucavanja a kako vidim i djeci mojoj ovo isto priređujete! Gospođe vam spomenem!!

/ Najnovije