Konaković odbrusio ambasadama zbog "mirnog razlaza": Vi ćete ovo nijemo posmatrati

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aferim Elmedine

Sta god da su planirali nek znaju mi se necemo tek tako ugasiti. Skupo je placena ova zemlja da od nje naprave rezervat, a od nas divljac.

ja

evo vam pravi odgovor od 1:25:00 min. https://youtu.be/zevGTy-m5EY

!

Krajnje je vrijeme da bjelosvjetkim jebivjetrima kažemo šta mislimo!Aferim Almedine!!!

N

Treba ukinuti genocidni entitet

Krivda pravda

Koga briga za drzavom u kojoj je plata 400 km,u kojoj je penzija 380 km,u kojoj dem borac gladuje,u kojoj je socijalno i pravno nepoznanica,iz koje je skoro sva omladina pobjegla,drzava koja je nosi prefiks,aga i begova,bosnjacki kriminalci su doveli do ovog,pa ovu drzavu mrze i ne zele najvise bosnjaci.mi zelimo da nestane,ako uskoro ne nestane,nestat ce bosnjacki narod.

Rodila te majka mudrog, ah ah

Koga briga za drzavom u kojoj je plata 400 km,u kojoj je penzija 380 km,u kojoj dem borac gladuje,u kojoj je socijalno i pravno nepoznanica,iz koje je skoro sva omladina pobjegla,drzava koja je nosi prefiks,aga i begova,bosnjacki kriminalci su doveli do ovog,pa ovu drzavu mrze i ne zele najvise bosnjaci.mi zelimo da nestane,ako uskoro ne nestane,nestat ce bosnjacki narod. ka Krivda pravda Opet parole Praska Praskovica, "slavnog" posrbljenog Durmitorca. Pises li mu u Hag? Pozdravi ga od mene i priupitaj kakav mu je pogled unazad sad kad se blizi kraj.

Zav

Sta god da su planirali nek znaju mi se necemo tek tako ugasiti. Skupo je placena ova zemlja da od nje naprave rezervat, a od nas divljac. ka Aferim Elmedine Pa, mi i jesmo divljač u rezervatu, gdje su stranci postavili svoje kriminalne pulene!

G

koliko puta sda talibanima treba ponavljati da je bih odavno podjeljena, samo vi to ne zelite prihvatiti? Tamo gdje se vijori srpska zastava-to je srpsko, tamo gdje je hrvatska zastava-to je hrvatsko, a bosnjacko je samo ono gdje stoji zastava s ljiljanima lazne armijebih tj. bosnjacke mudzahedinske vojske, koja je srbima i hrvatima ritualno odsjecala glave. Sve dok uporno budete odbijali prihvatiti tu cinjenicu, razlaz je neminovan. I sta vam tu nije jasno???

/ Najnovije