Konaković: Nakon smjene Tadić, možemo očekivati brzo hapšenje Milorada Dodika

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xxl

Ja mogu ratovat samo protiv tajkuna i sda famelija to je savap tribiti.to je ljudski otpad.

Kakav naslov

Konaković je to rekao ironično i s podsmijehom..

Guest

Bio i on u SDA

Hehe

Pusti snovi sarajevskih islamskih fundamentalista! Ne možete Milu kupiti, kao ostale što ste ranije, Šarovića, Ivanića, Mektića.... Polomićete zube na Mili!

Zong

Pusti snovi sarajevskih islamskih fundamentalista! Ne možete Milu kupiti, kao ostale što ste ranije, Šarovića, Ivanića, Mektića.... Polomićete zube na Mili! ka Hehe Ironija, seljacino. Ironija. Ne to se ne jede.

............

Nesikirajte se,nema više budala da ratuje za lopove.omladina pibjegla vani,penzioneri nece i nemogu ratovat,dem borce nezanima ni ova usrana drzava ni rat,ostalo samo da politicari,tajkuni,lipovi i njihove famelije ratuju.pa izvolite zvijeri ratujte.

moke

Sta bi sa Sebijinom diplomom, kifla?

Kompleksaš

Ko tebe, bolan, šta pita. Nebitan si. Usput, uz dodika treba uhapsiti i tadićku, sad nema imunitet,pošto je odavno dodik bio zreo za hapšenje, a ona je to sprečavala,a sprečavala je po nalogu šefa čovića ili je plaćena. Treba utvrditi. .

Dejan

Iza Dodika stoji 90% Srba Sta je u glavama ovih budala, Ima li neko pametan medju Bosnjacima da kaze nasa je krivica, zeljeli smo sve, na kraju cemo dobiti nista.

..

Možda da razdvojite tender kao i za fiksnu i mobilnu telefoniju pa da nam se kompanije iz SRB zakonski prijave na novčanik....Fotrtina Vlada ne misli da ne treba njihove proizovde kupovati. A još je i dobro jer vas jednostavnije mogu prisluškivati.

I

I tebe akobogda,pecat,zukorlic,stan hodzi.....itd

Rus-mir

Mesečini Komšića? Čovjek već neko vrijeme ruši Ustav i Daytonski sporazum. Dodik, kolikmo čujem radi upravo suprotno, brani Daytonski sporazum.

Hu Hu

Pusti snovi sarajevskih islamskih fundamentalista! Ne možete Milu kupiti, kao ostale što ste ranije, Šarovića, Ivanića, Mektića.... Polomićete zube na Mili! ka Hehe Ne kezi se. Neka lomi ko sta hoce, ali pustite obicni normalni narod na miru. Dosta nam je rata bilo. Stigle nove generacije, djeca. Za cije babe zdravlje treba neko da ih kasapi. Kome se lome zubi, eno Manjace, Kozare, Lijevce Polja, Kupresa, pa toljage i udri. Nemojte vatreno, ne znate baratati, moze stradati kakva krava na ispasi.

Knez

Konakovicu,fundamentalist,potrcko bakirov uzmi rucnu.

Knez

Konakovicu sta vam kazu dusan janjic,cedo,canak, mektic,Jesu li ozdravili.

/ Najnovije