Konaković objavio sliku iz aviona: 'To je lažni osjećaj moći koji građane BiH košta hiljade KM'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Omg

U pravu je. Nasa politicka funkcionerska fukara se baskari u prvoj klasi, skuoim automobilima na racun naroda koji paze kako i koliko ce kupiti voca ili mesa. Sram ih bilo. Ovog sam vidjala u avionu onako velikog kako leti u economy klasi.

Ana

Tacno Konakovicu, svaka ti cast. Pokazi papcima i krkanima kako treba.

populizam

fakat populizam

Samir

Ti si jedan zaista dosadni ****** ti si nazalost proslost sve ces te stranke oko sebe s****t

Dini

Konjaku nije stalo do moci. Skroman cojk, skoro ko Bake.

Dea

Ko nas je kleo da nam nastavnici tfizičkog vaspitanja predvode diplomatiju,nije dangubio.

Gost

Komsic najbolje zna cijene karata, VIP salona, a i najskupljeg hotela u Svicarskoj u koju na kraju nije ni otisao. A sve zlatni ljiljan, voli BIH, voli on i takvi samo svoje dupe i luksuz na racun naroda i drzave.

Mi smo TITOVI, TITO je naš!

tebi je drug tito plaćao samo ekstra klasu, jele ba klošaru? sad privremeno nejma Tite, i ti spade u ekonomsku klasu.

IVA

OVAJ JE TOTALNO PROLUPAO:):):) PRESTANI PUTOVATI BEZ RAZLOGA PA CES SMANJITI TROSKOVE. PRESTANI POGODOVATI PRIJATELJIMA!

Tito i Dino

Samo radi,za to smo te i postavili da nam cistis logistiku.

IVA

Komsic najbolje zna cijene karata, VIP salona, a i najskupljeg hotela u Svicarskoj u koju na kraju nije ni otisao. A sve zlatni ljiljan, voli BIH, voli on i takvi samo svoje dupe i luksuz na racun naroda i drzave. ka Gost VRATI SE COVICU U ***** PRO U KATOLIBAN!

Istina

Kako jeftino sakupljanje poena kod prosjecnog bosnje.

Sto se tice toga da se ne moze pojest koliko kosta

to mozes reci ako ne poznajes ... MENE! :) :))) Ish, zaplakalo je dosta salona i biznis klasa nakon sto sam ja zasjeo :). Ide tu cijela ¨chaasa¨ racica, ide tu i po destak-petnaest kolaca, a boci dzonija (black, razumije se, ne pijem bofl...) da ne pricamo. :)

Dino je

Nas Tito

Bos-Sa

Ko nas je kleo da nam nastavnici tfizičkog vaspitanja predvode diplomatiju,nije dangubio. ka Dea

Koel

Kakav je ovo ljigavac za nepovjerovati to nema na svijetu se rodio nije fujjjj bljakkkk

Mato

Sto se nisi vratio autobusom ? Dino kartel čim progovori to je katastrofa

***

***

Tatar

Nikakve koristi nema ni ova država ni narod što vi skitate po svijetu džaba trošeći narodni novac.Vi ste totalna šteta ove države i bolje bi bilo sto puta da vas ova država nema

/ Najnovije