Konaković objavio dokumente iz UAE pa poručio: "Raskrinkani su. Samo je jedna istina"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nekoniko

Možeš ti mahati zastavom tebi niko ne vjeruje, lažeš, petljaš,manipulišeš, ko zna kojim si metodama dobio taj papir, najprije faksifikat. Narko kartel je moćan, za pare sve može.

Semran

tek ce ti europol objaviti pravi dokument, jer da nisi upetljan ne bi se toliko ni branio barabo jedna

Guest

nek se i to desi,jedna država izdaje”potvrdu”jednom običnom građaninu (u to vrijeme nisi bio ministar),druge države,da li je ili nije putovao,ako zatreba donijet ćeš ti da si bio na Mjesecu,u nekoj misiji.

Koel

Poslao tito da nije bio hahahhahaha poslace ti i da se nisi rodio ako treba budalo jesna mislis da je narod lud nije europol mahala sa sokbinara glupane

Istina

Mozes sebe lagati ali nismo bas svi b udale,prvo sramota me da mi drzavu predstavlja covjek u diplomatskom svijetu sa kupljenom diplomom u Travniku,to je dovoljno za normalnog covjeka da se sramoti,sto se tice tvoje predstave zakasnio si,fotografije sa k a e rtelom,milioni dokaza,pranje i ulaganje para u objekte u Sarajevu itd......To sto su ti Arapi iz neke opstinske uprave naskrabali papiric je vrijedjanje inteligencije Bosanskog naroda pa bi jos i trebali povjerovati u to,vidimo mi svaki dan ko i kakvi su Arapi,Palestina nam je najbolji dokaz,umjesto da si bolji od predhodnika ti si jos gori i zedniji za vlascu,stidi se.

Tose

Cuj pravosudna mafija. Pa ti imas sada a i ranije kontrolu nad njima.

izvinite TITO i Dino, sve nam se snilo, TITA nam!

naučila baraba dobijati lažne svjedodžbe:daj vamo jenu arapsku!BIJELE LAŽI, BIJELI PRAH, DINU NEŠTO HVATA STRAH: Milanko Kajganić odlučuje ko će prije zatražiti azil – Dodik u Rusiji, ili Konaković u Emiratima Velika analiza The Bosnia Timesa ko je i kako Bosnu i Hercegovinu pretvorio u balkansku Kolumbiju, a od Sarajeva napravio grad kokaina 18. Februara 2024,(TBT, N.Latić&Istraživački tim). Prema zvaničnim informacijama njegov narko kartel poznat kao “Dino-Tito” obrnuo je kokaina u vrijednosti od 23 milijarde eura. Tito je prije nekoliko godina boravio u Sarajevu gdje mu je bila osigurana policijska pratnja koju je on obilato nagradio. Naime, zbog toga je donirao specijalne uniforme policiji. Neki policajci FUP-a su se pridružili Gačaninu kao njegovi tjelohranitelji. Jedan od njih je bio i Dženis Kadrić, koji je prije toga bio tjelohranitelj ministra MUP-a Aljoše Čampare. Kadrić se nakon hapšenja šefa Gačanina vratio u Sarajevo i ovih dana je uhapšen. Prema nekim informacijama PDV na doniranu uniformu platio je tadašnji premijer KS Edin Forto, a na preporuku Elmedina Konakovića, tadašnjeg predsjednika Skupštine KS.

Dr Strunjacha

Boga mi... Kažu mi moji da, kad se tako zakunem, nekako najiskrenije izgledam... Kažu još da sam ono baš, baš uvjerljiv. Eto, hajte vi recite imali neko da mi ne vjeruje kada ono, potiho i smireno izustim... Boga mi...

Sajo

>>naučila baraba dobijati lažne svjedodžbe:daj vamo jenu arapsku!BIJELE LAŽI, BIJELI PRAH, DINU NEŠTO HVATA STRAH: Milanko Kajganić odlučuje ko će prije zatražiti azil – Dodik u Rusiji, ili Konaković u Emiratima Velika analiza The Bosnia Timesa ko je i kako Bosnu i Hercegovinu pretvorio u balkansku Kolumbiju, a od Sarajeva napravio grad kokaina 18. Februara 2024,(TBT, N.Latić&amp;amp;Istraživački tim). Prema zvaničnim informacijama njegov narko kartel poznat kao “Dino-Tito” obrnuo je kokaina u vrijednosti od 23 milijarde eura. Tito je prije nekoliko godina boravio u Sarajevu gdje mu je bila osigurana policijska pratnja koju je on obilato nagradio. Naime, zbog toga je donirao specijalne uniforme policiji. Neki policajci FUP-a su se pridružili Gačaninu kao njegovi tjelohranitelji. Jedan od njih je bio i Dženis Kadrić, koji je prije toga bio tjelohranitelj ministra MUP-a Aljoše Čampare. Kadrić se nakon hapšenja šefa Gačanina vratio u Sarajevo i ovih dana je uhapšen. Prema nekim informacijama PDV na doniranu uniformu platio je tadašnji premijer KS Edin Forto, a na preporuku Elmedina Konakovića, tadašnjeg predsjednika Skupštine KS. ka izvinite TITO i Dino, sve nam se snilo, TITA nam!<< A i ovi novinari suplji. Zasto ne propituju kako to neko sa kantonalnog nivoa, placa PDV na donaciju za federalni nivo.

/ Najnovije