Konaković o radu Vlade : Najzanimljivija bez premca, svi reflektori su upereni u nju

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Dino sine pa ne možeš hvaliti sam svoju Vladu! To će drugi da ocijene. Vidi se da si nastavnik fizičkog!

Koel

Najveci promasaj u istoriji kantona je mtel forto vlada bljakkk nikad gora nije bila ko ce ih trpiti jos godinu

KLOSA

DINO JESILI SE TO NAVUKAO NA BIJELO PREVISE LETITE ROKNUT CETE JEDNOG DANA OD LEDINU

Guest

Najgora vlada.Vlada koja krade od najbolesnijih da bi sebe zaštitila,ništa vas neće oprati od toga jer ste pokazali pravo lice.Nusu vam zaboravljeni ni smeće trolejbusi koje ste kupili,sram vas i stid bilo za sve krađe koje ste napravili i još planirate da ih napravite,ništa vam se ne vjeruje.

SOS

Konakoviću mračne vam padinske ulice, da ti prevedemo: neosvjetljene, gradske ulice prljave, zelene površine nepokošene pune odbačenog smeća, naročito oko željezničke stanice,.... itd.

Hahahahaha

E baš me čovjek nasmija. Ova vlada samo troši naše pare i diže kredite za nekakve megalomanske projekte na kojima jedinke mogu dobro zaraditi. Nije valjala ni stara ni ona prije nje, ni ona ......itd... Svi se samo ugrađuju. Trebali bi sve one slike sa zida pobacati ili skinuti da se ne sramote.

Kaldrma

Nikad nije bilo gora u Sarajevu kao ovih 30 godina, papci misle da znaju sve , potrebno je smao zivjeti u gradu.. Uskocili iz opanaka u cipele a ne znaju jos hodati po kaldrmi. Velika je razlika kaldrme i livade.

Flaster

Ovo je za crknuti od smjeha.Jadna nam majka na šta smo spali,propali košarkaš nam drži predike i što je najžalosnije našu lovu.

Bošnjak

Kakiš!

Istinae

Od kako je trenutna vlada na čelu KS, nikad više smeća po ulicama, zelenilo se osušilo, trava uz semafore ne postoji, mnogo zamotanih plaćenica i vehabija tumara gradom namjerno širi lošu sliku o BiH i Bošnjacima, saobraćajna kultura i parkiranje auta katastrofa, nedostojan život u mnogim sferama . . .to su realni probemi građana rješivi bez viših nivoa vlasti ili kočničara iz SNSD ili HDZ, ali vi političari izgleda živite neki online život, ne dira vas to avatari...

Tea

Kakvu vutru ovaj duva?

Kazi istinu

Mozes li ista reci a da nelazes ili sam sebe hvalis,stidi se svojih postupaka i postenja i ne prdi na usta lazovu jedan. Spadas u grupu koji guraju Bih u provaliju zajedno sa niksicem,covicem,dodikom,scepom

papac

Ha ha.. Hvališ sam svoju vladu.

Le

I ja vam preporucujem da ne prijetite jer bi vam se moglo obiti o glavu. I nemojte vi stititi moje zdravlje, taman sam vam poceo vjerovati ali kako ste poceli kao razni fasisti”brinuti” o mom zdravlju vise nemam povjerenja. Omoguci bolji zivot ali nemoj me therati na experiment sa vakcinama, nemas pravo na moje zdravlje i tijelo.

/ Najnovije