Konaković o izjavi da je Jasmin Ademović genetski predodređen

6
Konaković o izjavi da je Jasmin Ademović genetski predodređen
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Elmedin Konaković

Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde ponovo se oglasio na svom Facebook profilu o sjednici Gradskog vijeća Sarajevo i o postu koji je jutros objavio na svom Facebook profilu u kojem je napisao da je Jasmin Ademović genetski predodređen.

"Jutros sam govorio o onome što iz SDA nazivaju napotizmom, objasnio da se u poltiici desio jedan presedan, da je jedan visokopozicionirani zvaničnik rekao
ako moje dijete ide na listu ja neću i ako će moje dijete zarađivati novac u javnom sektoru ja neću.

U jednom dijelu govorio sam o hrabrosti Kemala Ademović, i sigurno to je najhrabriji čovjek kojeg sam upoznao.

Za ovu bitku kroz koji neko teba da prođe potreban je hraabr čovjek koji može izdržati sve vrste pritisaka, i u tom dijelu sam napisao genetski predodređen.

Iz nekih kuhinja stiže pokušaj interpretacije da ko biva ta genetska predodređemost ima veze sa onom vrstom predodređenosti kojoj svjedočimo na političkoj sceni

Naravno promijenit ću je sada na svom Facebooku da ne bi zbunjivala javnost, a ta predodređenost koju sam naveo znači da znam da u krvi Ademovića, sina Kemalovog, ima dovoljno hrabrosti da se sa ovakvim problemima nosi", poručio je Konaković.

On je istaknuo da počinje sjednica Gradsko vijeća i dodao je da je ubijeđen da će danas svi koji su pratili pokušaj nasrtaja na rušenje jednog koncepta Bogića Bogičevića svjedočiti jednom potpuno drugačijem scenariju.

"Nadam se da druga strana neće opstruirati sjedicnu i da će Grad Sarajevo dobiti gradonačelnik i upravu kakvu zaslužuje", zaključio je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije