Konaković o Fortinoj izjavi: Prostor koji dobije u Guardianu može bolje iskoristiti

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jnnkkjlčkčl

Forto je baš o ovakvom papku i govorio ;)

Guardian

Da slikamo Kijanu Anu kako sere?

bhjhjhhlj

mahala je sjargala sa obronaka i okupirala urbano bez znanja i kompetencija. I šta od ovog lažnog nastavnika fizičkog možete dalje očekivati, minder politika iz janje i bratunca...

bblnkčč

zatezali su, lagali I trovali e sada kada je došlo do pucanja prepucavaju se međusobno. mada nisam siguran da u svim svojim islamomatrix sanjarijama uopšte i vide trenutak pred sobom.

?

mahala je sjargala sa obronaka i okupirala urbano bez znanja i kompetencija. I šta od ovog lažnog nastavnika fizičkog možete dalje očekivati, minder politika iz janje i bratunca... ka bhjhjhhlj Kakve veze ima buntovni palestinski jevrej sa kladom u pećini?

nnkjčpojj

A forto? forto je iskrenim istupom pripremio još jedno izbeglištvo, ne samo iz rata već islamomatrix bezumlja ;)

Azazel

A forto? forto je iskrenim istupom pripremio još jedno izbeglištvo, ne samo iz rata već islamomatrix bezumlja ;) ka nnkjčpojj pojedi rinuka, po navici

hhjhjhjkj

Eto ko kaže da papak ne može savladati šatrovački? Lepo lepo, samo nastavite sa učenjem, doći ćete i do đeda mitra, polako ;)

KS i MI

Da, mogao je. Vazno je neka je dao prostor Granovu (papčini) pored svih ljepota KS, on nam je izreklamirtao Granova i njegove sumnive investiciji. Čekaj, da mu nije Granov šta platio - nedajbože.

CENTAR

Da slikamo Kijanu Anu kako sere? ka Guardian KAKAV SI TI PAPČINA I PRIMITIVAC KAD TUĐE DIJETE VRIJEĐAŠ. KRETENU. TREBAO JE POSLATI SLIKU LIJEPOG SARAJEVA. SRAM TE BILO

JA

Da, mogao je. Vazno je neka je dao prostor Granovu (papčini) pored svih ljepota KS, on nam je izreklamirtao Granova i njegove sumnive investiciji. Čekaj, da mu nije Granov šta platio - nedajbože. ka KS i MI Zato je Granov dobio sve moguće dozvole za nemoguće gradnje u KS, uključujući i taj hotel Igman. Nazalost.

Crni Vrh

Zavi ti nas Forto u crno i na Crnom vrhu. Jednom će se sve saznati, kasno ce biti za grad, ali ipak će se saznati šta vi sve radite, a povjeril smo vam naše živote u posljednjem krugu pakla. Muljaže te čine još ružnijim, ako nam može biti ikakava satifakcija, jer druge više nemamo.

Puna kapa

Nista vi ne koristite Samo blebecete jedni o drigima bas ko vrane Sram vas bilo !! Daj uozbiljite se inace vas narod treba isutat zajedno sa onim veprom iz Bl !!

tonk19

Forto je dobro i rekao. Uzmi ko nam sada sjedi u vlasti sve fakuktetlije koje nisu ni vidjeli fakultet, kao npr.u Travniku. Samo ih poslušajte na TV i koji je to govor ne mogu da vrijeđam seljake, kao da dana nemaju škole, od uvreda do nepismenosti, a svi ti se busaju u prsa da su oni oslobodili Sarajevo i BiH i ne daju fotelju kao da se vjenčali za nju. Tužno je što većina ljudi te đilkoše na vlasti brani i bira toliko godina i normalno da su se oni ufuralu da su baš oni pravi, a za narod ih nije briga samo njihovo bogačenje na uštrb naroda.

/ Najnovije