Konaković: Novih uslova neće biti, ali u jednom problemu smo zakovani na svojim pozicijama

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zvornik

Treba to vijeće Apelacionog suda postaviti ngdje bliže granice. Kada donesu presudu da je osuđenim bliže za pobjeći.

Tuner

Mislio sam da ne moze gori kadar biti od onog sda. A ti si ih nadmasio nesposobnjakovicima konakovicu

Loading...

Ostat cete upamceni kao najveca ubleha jer sam siguran da sutra nece otvoriti pregovore sa nama...i ovo sto se kao "desava" sa pregovorima je strah od Ruskog uticaja...a kakvi pregovori kada tvoja dva partnera ne priznaju visokog predstavnika...toliko o tome. Lp

Xyz

Ako mislis da imate za to zasluge Onda si stvarno lud...SIKTER

Sta slaviti

Moj Dino, nista vi niste napravili, jednostavno su se odredjene stvari poklopile u EU, dosao momenat, tako da, ko god da je sad u vlasti mogao bi slaviti kako ti kazes, ali, pitanje je sta slaviti?!

Ja1

pogledaj SDA licemjera,izdajice izdajice a sad kad eto nisu nista izdali, onda treba udariti na sva zvona da ovo nije njihova zasluga nego se europa prepala pa zato nam eto poklanja otvaranje pregovora. A kad pricaju o uspjehu e onda da je nekako se utrpati na taj voz pa eto i mi smo zasluzni, podrali smo neke zakone. Sad ispade oni su zasluzni a sve sto je trojka uradila nije zasluga. Znaju ljudi ko je sta radio, dzaba placete, nikad vise necete na budjetsku sisu

Opa, opa, opala

Ja Allahu dragi što ovaj Dinokio može gladan srat. Ubi više. Najpametniji9 na dunjaluku.

HUKA

Zakovala je vas trojicu Dudukova Djedova rakija pa nezate ni kud ste posli ni jezte li dosli. Jedan od vas je cak promasio i radno mjesto pa potrefio u dom zdravlja.

/ Najnovije