Konaković: Nismo vam mi neko ko pod pritiskom donosi odluke

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Bravo Konakoviću, tako to rade pravi političari i vlast. Jazz fest je sam kriv, nakon što su zbog njih produžili rok za dostavu i kompletiranje dokumentacije i nakon telefonskih poziva (molbi) da dostave kompletnu dokumentaciju isti su se oglušili. Šta sada hoče? Nisu ispoštovali proceduru i nemaju pravo na sredstva. Izgleda da su previše bili naviknuti po onoj "poslao me Asim". Nema više!

.

Zaboravljaš da Avdićevo ministarstvo nije ispoštovalo proceduru. Na javno objavljenom spisku organizacija koje administrativno ne zadovoljavaju kriterije Jazz festa NEMA. Ako se gleda svaki besmisleni papirić - onda prvo ministar mora ispoštovati svaki besmisleni papirić. Kad se sveo na to da bude službenik, valjda nije nesposoban da barem to obavi. Totalnoi nesposoban čovjek, nesretan, koji se nalazi tamo gdje se nikad nije trebao naći.

100

Lik misli da je jazz nered, pobuna, ili nema sluha

Kazi istinu

Po kojoj je proceduri uplaceno zukorlicu i kupovina stana efendiji. Samo nemoj ti o pravdi i zakonu molim te.

Gost

Dino samo nemoj ti o zakonu. Bolje da se nisi javljao nikako

Rogaticki fakin i jalijas koji NAORUZAN hoda gradom

Zaista..nema evze da li ja gotivim nekoga ili ne ali njegove konstantne UVREDE i ulicarski zargon, dobacivanje, omalovazavanje ,podlost-on STVARNO ali fakat STVARNO nije za politike.Ponasa se gore nego Milorad Dodik kojemu se cijelis vijet smije.Ovaj Konakovic sa kupljenom diplomom VISE SKOLE DIF-a je dno dna od politicara.Kao uostalom i ostali iz trojke jer na njihovom vokabularu bi im zavidio svaki kocijas.Gadi mi se vise lik!

/ Najnovije