Konaković, Nikšić i Kojović pozvali sve na zajedničku borbu protiv pandemije

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

He

Da nisu malo poranili! Za njihovu informaciju, korona pogađa građane ove zemlje više od godinu dana! Sad se sjetili! Ovi pale ko golf dizel na Bjelašnici!

vb

Hoćemo li se boriti ko i ova trojica što su se borili u ratu?

hahahaha...jesu ih pozvali preko Facebooka??!!

..cuj pozvali ih nakon godinu dana kada im je mrska dr Izetbegovic rekla d aovako NE IDE VISE!Gamad crvena!

hahahaha...jesu ih pozvali preko Facebooka??!!

..cuj pozvali ih nakon godinu dana kada im je mrska dr Izetbegovic rekla d aovako NE IDE VISE!Gamad crvena!

kukac

Cuj oni pozivaju ? Pa otimali ste za za vlast u Sarajevu trebali bi sad na primjeru pokazati kako se bori protiv pandemije.. Ovo je samo kontrola stete pogubljenog susramljenog mazluma Forte.

Sarajevo BiH

Prozivali ste i nazivali prethodne vlasti neznalicama, ovakvim i onakvim! Sad kad ste na vlasti pozivate na zajednicku borbu?! Gdje su te mjere, to silno znanje i eksperti?! Gdje je odgovornost, kad vec prethodnici nisu imali?! Kako ce i biti kad je guzici fotelja draga i kad je nadobudnost okruzena neznanjem! Kakva samo doza licemjerstva! Kakav narod takva vlast!

Nas

https://worldwidedemonstration.com/

lenovo

Manite se vise floskula, poduzmite nesto ili prozovite imenom i prezimenom one koji su krivi za ovo. I da vam kazem, na dobrom ste putu da se vise ne glasa vas.

XYZ

Bitno je samo izdati saopcenje i skinuti sa sebe odgovornost.Vlada KS ima pravo uvesti lockdow u kantonu.Neka jos malo palamudite dok ne bude dnevno zarazenih po 2000 a mrtvih 200 onda napisite plan u 20 tacaka.

/ Najnovije