Konaković: Neka Komšić pokaže da je još uvijek patriota

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aki

Pokaži ti izdajico od recite se vlasti, bolje nam je bez vas trojice izdajnika

***

***

Mika

Ti si u nametnutoj vlasti pa pokazi sta znas i prestani optuzivati druge .Nazalost ti si spletkaros koji pravi stetu ovoj BiH.

***

***

Srbija je vojno i politicki napala R BiH 1992.

Savremane ratove vode države, a ne “politicki narodi”. U BiH je presudjen medjunarodni oružani sukob-agresija! Srbija je vojno napala Republiku BiH 1992. Otkud toliki topovi, tenkovi, municija i avioni bosanskim odmetnicima? Nisu ih oni proizveli. Nisu ni kupili, oteli, pozajmili ili dobili na poklon. Postojao bi o tome neki valjan dokument. Drugo, otkud toliko oficira JNA u pobunjenickoj vojsci. Ako su dezertirali morao bi biti neki zvanicni dokument ili potjernica. Ipak je to po njihovim zakonima kaznjivo djelo. A oni se Srbijom setali kao oslobodioci. Ako su prekinuli radni odnos, morao bi biti sporazum o prekidu i nebi mogli biti na platnom spisku Vojske SRJ, niti bi ih ona mogla unaprjedjivati, penzionisati, zbrinjavati, lijeciti... Sve jasno kao dan. Srbija je svojim ljudstvom i tehnikom vodila rat protiv Republike BiH. Nikakav gradjanski ili vjerski rat. Klasicna vojna i politicka agresija. Srbija mora odgovarati za agresiju i strašne posljedice po građane, državu i Bosansko društvo.

Zbor

ejdi je uvijek bilo bitno, fotelja, i pare, nije bio ni u ratu patriota vise je rata proveo lizuci alji ***ove nego u rovu, vi debili mislite da je dobio ljiljana za zasluge, ne nego za uvlacenje u supak onom senilnom alji ka adi . Pazi da se tebi neko ne uvuce medju kukove. U glavi ti nema sta traziti.

NAM

Dinokijev mentalni kompleks zove se SDA, Bakir i Sebija Izetbegovic. Svi argumenti iz predizbornje kampanje su bila ova tri pojma. Bolesnik, politicki.

Nekaki

Veći je patriota od tebe, zasigurno

***

***

Nadimak

Ne volim Konakovića, njegove muftije, konzervativnu okamenjenost i SDA rodoslovlje. Ali je Komšić dosegnuo nemoguće. ka REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA . Rjesenje je jednostavno, demokratsko! Vratiti iskonsko ime drzavi u Bosna da bi nam nacija bila Bosanska. Zabraniti nacije nepostojece Jugoslavije kao nekakve narode (opasni trojanci), vratiti republiku Bosni uz potpunu zastitu domena kolektivnih prava! Eto mira i prosperiteta bez uplitanja Srbije i Horvatske u pitanja Bosne. One su uzrok ratova i kriza cijeli XX vijek i dalje.

Suljo

Konakoviču nemaš ti šta naredživati našom precedniku! On če da radi kad on hoče da radi. I ako on dava EU po prstima onda je to tako!

Elementarni kurs za Dino, Forto i Niksa

Stanovnistvo Bosne vijekovima zivi na prostoru sadasnje BiH i dijeli njenu drzavnost, tradiciju jezik i kulturu. Jedan je narod u razlicitim religijama. Populacija nadpolovicno ima (preko 50%) steroevropsku dinaroidnu haplogrupu. Slavenska haplogrupa je puno manja u bilo kojoj vjerskoj grupi. Bosna nema teritorije ni znacajnije iseljenistvo susjednih drzava. Obrnuto je sasvim drugacije! Nemaju Hrvatska i Srbija svoje narode u BiH. Ono sto se hrvati i srbuje po Bosni su ostatci nacija Kraljevine SHS napravljenih administrativnom podjelom stanovnistva po krstu i jeziku.(katolici-hrvati; pravoslavci-srbi). Nije dozvoljena Bosanska nacija zbog muslimana! Srbija i Hrvatska preko insajdera, nacija nepostojece Jugoslavije i polickih partijskih trojanaca, zele podijeliti BiH, uzeti njene teritorije, ljudske i prirodne resurse silom i terorom, na sto nemaju pravo ni po kom osnovu. Nemaju iseljenistvo ni “svoj narod” u BiH!! Nije Aleksandar Vucic predsjednik Bosanskim pravoslavcima, niti je A Plenkovic premijer Bosanskim katolicima.

Naravno

Naravno da je Komsic patriot ali ti definitivno nisi,jer je ocito da pokusavas sa svojom trojkom razdjelit BiH izmedju hrvatske i srbije uz pomoc covica i dodika.

Za nadimka

Vidis "nadmiak" ja volim BiH,ali po ocu i majci sam hercegovac i zelim to i ostati.

***

***

Xyz

Mars smradu...SIKTER zasto mi brisete lkomentar...

KARLO

KONJSIC JE FOTELJAS BIO I OSTO I LOPOV SAD CE NEKI RECI STA JE UKRO UKRO JE FUNKCIJU KOJA MU NEPRIPADA MOZETE SE VI BOSNJACI LJUTIT A TAJ KONJSIC NEMA NI OBRAZA NI PAMETI ZA TU FUNKCIJU SAMO MI NAPISITE STA JE ZA CETRI MANDATA DOBRO URADIOZA BIH SAMO NAS JE POSVADJO SA SVIMA

Iva

Glupi polupismeni Dino! Komsic je dobro rekao da treba ispuniti uslove ne radiEU nego BIH da bise rijesila nesposobnih kao trojka i kriminalaca kao Dodik i Covic. Dok se ne ispune uslovi Njemacka nece pustoti!

Iva

KONJSIC JE FOTELJAS BIO I OSTO I LOPOV SAD CE NEKI RECI STA JE UKRO UKRO JE FUNKCIJU KOJA MU NEPRIPADA MOZETE SE VI BOSNJACI LJUTIT A TAJ KONJSIC NEMA NI OBRAZA NI PAMETI ZA TU FUNKCIJU SAMO MI NAPISITE STA JE ZA CETRI MANDATA DOBRO URADIOZA BIH SAMO NAS JE POSVADJO SA SVIMA ka KARLO idi onaniraj pro 'u' rodjace od Pavelica!

Ma ne volim ni ja te preletace....

ali jbg, moram priznati da u ovom sto je gore u clanku napisano konakovic nije ni u cemu ni miligrama pogrijesio.... Posebno mi se svidja, da prafraziram, volio bi gradjansku drzavu ali je to zbog strahova druga dva naroda nemoguce. Znaci, treba raditi na smanjenju tih strahova. Znaci treba raditi suprotno nego portalchichak sa svojom propagandom.

Pasji NAKOTE

>>Savremane ratove vode države, a ne “politicki narodi”. U BiH je presudjen medjunarodni oružani sukob-agresija! Srbija je vojno napala Republiku BiH 1992. Otkud toliki topovi, tenkovi, municija i avioni bosanskim odmetnicima? Nisu ih oni proizveli. Nisu ni kupili, oteli, pozajmili ili dobili na poklon. Postojao bi o tome neki valjan dokument. Drugo, otkud toliko oficira JNA u pobunjenickoj vojsci. Ako su dezertirali morao bi biti neki zvanicni dokument ili potjernica. Ipak je to po njihovim zakonima kaznjivo djelo. A oni se Srbijom setali kao oslobodioci. Ako su prekinuli radni odnos, morao bi biti sporazum o prekidu i nebi mogli biti na platnom spisku Vojske SRJ, niti bi ih ona mogla unaprjedjivati, penzionisati, zbrinjavati, lijeciti... Sve jasno kao dan. Srbija je svojim ljudstvom i tehnikom vodila rat protiv Republike BiH. Nikakav gradjanski ili vjerski rat. Klasicna vojna i politicka agresija. Srbija mora odgovarati za agresiju i strašne posljedice po građane, državu i Bosansko društvo. ka Srbija je vojno i politicki napala R BiH 1992.<<B A L I J E SU NAPALE JUGOSLAVIJU J E BO VAS OTAC U U S T A OOGANA LAŽLJIVA

/ Najnovije