Konaković nakon susreta sa Blinkenom: Dobili smo čvrste garancije SAD-a za BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

E sad nam je laknulo, garancije dobili. Krasan uspjeh od retoričkih magli

MrziteljPDA

Ti si moj Dinokio dobio uputstvo šta ti je dalje raditi i kako udovoljavati zahtjevima Dragana Čovića. Kosovo i BiH su trenutno povezane priče

Gulenovac

Sav belaj u Bosni je on izazvao.Pucaju nam dzemati po BiH,po njegovoj direktivi.Poslusnik cemerike.Radi se izgleda na tome da nam Gulenovci prvo uzmu dzemate,pa onda i IZ.Vec se desava u Duvnu,Ljubuskom,Bugojnu.Dizu bune protiv IZ.Hoce da smjenjuju imame A pare dolaze koferima.Onda se pitajte sto Erdogan i Turska ne grade fabrike po Bosni.Dino,prokleto ti mlijeko koje si dojio!!

Dino kopile

pokusajte mu otoci na FB stranicu ,ili njegovu ili NiPa.Samo ako napisete bilo sta a da ga ne hvalite,odmah ce te biti obrisani ili blokirani.To je ta njihova"demokratija" koju nam prosipaju.Posvadjase dva brata.Allah im silu slomio!

Role

Bravo Konakoviću, to nam treba, da pričamo sa ključnim igračima koji drže poluge moći u svijetu. Slava Ukraini!

Tare S.

A sta je sa hurmama ?

Ale

Lijepe riječi su ukras

user1670772795

Lijepe riječi su ukras!

Cognaqdown

Šta će šugo nego da se hvali, a ovaj s kojim sjedi muti na Balkanu skupa sa svojim ambasadorima. Srbija im partner, MUPM.

Laxative

Čak i ovaj Blinken razmišlja u stilu: "Vidi ovoga što mi se uvlači, znači posao završen, ide treći al ne entitet ni rat opet sa teritorije plemena, Vučka smo već pripremili...", I posjedne ga kraj sebe da pokaže da ima pijuna koji mozgom ne razmišlja. Fuuj saveznika i ...

/ Najnovije