Konaković nakon sastanka u Mostaru: 'Pružili smo danas ruke jedni drugima u interesu građana BiH'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Ti si glup ko ****, vi radite samo u svojim interesima, koga više lažeš tv kiflo??

Izdajnici

spašavaju Dodika, kad god legne na rudu

sdfa na haparatima

sad ce opet kuknjava, genocid, cudo bisanskog otpora i sl… samo njima ne ide u orilog bilo kakav napredak BiH

Koja suplja ubleha

Kakve ruke, jado jadni, sta li ste samo prodali i uz to i obecali?! Koliko ste uz to i para zaradili? Vidjet ce se i carovi u dogledno vrijeme. Ovaj pi Glu narod nije bolje od vas ni zasluzio!

aferim

Poskupljuje struja u EPBiH, ali ne i u HZHB aferim

U interesu gradjana te iste bejha, vi

jedni drugima samo potpisite razdruzivanje.

Ljudjak poremecen sistemom ludjaka

Lijepe rijeci su ukras

Čuj u interesu građana!

Pa vi ste lopovi sve i zakuhali pa sad radite u interesu građana.Naj bolje bi bilo da vas nikako nema.Vi ne možete haustor voditi, a ne državu vama je interes samo vaš džep.

Jade

Grdne rane

dubrave

to ti dragan pruzio ruku sto si njemu i snsdu dao ferk i stavio niksicevog covjeka sa hr pasosem i sada cete nas derati racunima za struju

Pruzise

Ruku i razgulise

Beskicmenjak,

Ti ćeš sve uraditi samo da ostanes tu gdje si nikakvom zaslugom, nego lesinarenjem. Nadamo se da ce vama bijednoj trojci, uskoro doci kraj.

Katil

Lazes a klanjas,nisi dorastao i nemas nijednu politicku doktrinu i vrijednost da mozes pobijediti politicki u interesu BIH neprijatelje te zemlje vec si pristao na sve samo da ostanes u fotelji koju ti upravo oni i garantiraju,ti da barem malo volis drzavu koja ti je stvorila da od mahalskog i neobrazovanog balavca zajases u fotelju i puru zamijenis janjetinom ti bi davno dao ostavku kao moralni cin,ovako si se samo ugledao na svog mentora Bakira i jedes ista g o v n a kao on ali sta te briga,narko pare se trose a drzava jos platu daje pa jos i vozaca imas,da nije rata bilo silazio bi sa Sobunara u kalosama po somune na snizenju.

Ndnnx

Hahha koja predstava

HUKA

Znaci Konjakovicu pruzena ruka i pao dogovor: Ja tebi vojvodo ti meni serdaru. Jos ako je bilo i djedove rakije.

Sasa

usvojili ste budzet ccc da ne psujem, sve redom...

ACA

SUPLJA PRICA .USVJIT CE TE BUDJET JER DODIKU I A IVAMA KRIMINALCIMA TREBA NOVAC!

Jahh

Sad će penzije biti uvecane,valjda su penzioneri gradjani

Ddf

PRIZILI RUKU, SADA CE UZETI I VAS, DRZAVU, NAS GRADJANE KOJI SMO SE BORILI ZA NJU. BRAVO, TAKO SE RADI....

/ Najnovije