Konaković: Najviše nas brine stanje u SDA, nemaju snage da se odupru

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

To se idavno zns. Sute i mule. Samo kradu dok drzavu dijele dusmani.

Ars

Dinolio u elementu. Iz supje u prazno.

Juka

Što jeste jeste SDA je najslabija karika ali valjda ce doći tobe

Gulliverus

Ne volim SDA ni pod razno, ali što ove NiPovce tek ne mogu, jer korupcija im je u genima, namislili oni da vladaju, da se dokopaju fotelja. Ne zna se koji ste gori, da imate i malo obraza ne biste se bavili politikom, vi ste svi zloćudni tumor ove zemlje, genetski predodređeni, ubice, prevaranti, bez morala i časti. Što vam narod misli, žalosna vam majka, bagro!!!

Hihi

Hahaha, Dodik vrijeđa Severinu! To je baš veliki problem muslimana! Ne znam kako će preživjeti taj Dodikov bezobrazluk! Eto, Konaković ne može spavati od brige!

/ Najnovije