Konaković na pressu sa Baerbock: 'Putovanje Dodika u Moskvu je slika kakvu smo već vidjeli'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jass

***

Anonimno

Sramota je kakvog je kvaliteta ovaj clanak. Pogledajte koliko je gramatickih gresaka. (072 bravo, IP prikupljamo u slučaj :)

Zagore, copy-paste je standardna procedura

Kada je EU mogla po hitno primiti demokratske rupe Madjarsku, Bugarsku, Rumuniju, Hrvatsku i pola Kipra, sto nebi prihvatila plemenitu Bosnu. Bosna je stub sekularizma i brana Srbiji da ne predje Drinu i dovede Rusiju u Trbuh Evrope. Ni Hrvatskoj nije vjerovati. Patnju i stradanje Bosne je uzrokovala islamofobna lordovska EZ. Nametnula je embargo na odbranu (oruzje) opkoljenoj i zvjerski napadnutoj Bosni. Nije ni pokusala da je zastiti, ili da je naoruza iako je znala za zlocine. Nakon civilizacijske sramote Bosni ekspresno naturise Dejtonsku ludjacku kosulju, da rat stane i sukob zamrzne. Sad kad Rusija potpaljuje zamrznute konflikte, kad EU strepi za opstanak, licemjerna EU nasla se u dilemi “Sta sa 2 miliona domicilnih, staroevropskih muslimana?” Pa ni krscanstvo nije Evropski patent, niti je krscanstvo izmislilo Evropu. Bila je prije krizara. Bosna je zasluzila EU bezuvjetno. Jedino sto EU treba da nametne su izmjene Ustava BiH po EU sistemu demokratije i vladavine prava. Da Bosni skine aparthejd, velikodrzavna kukavicija jaja, trojance u vidi nacija nepostojece Jugoslavije. Ukloniti embargo na drzavu i islamomrznju. ka Zagor . Ipak, bilo bi ok da navedes izvor ovog kopiranog teksta jer ga ovako predstavljas kao svoj komentar

Šta kaže

Šta kaže dodik na izjave svog prijatelja konakovića? Gospodja Analeana se malo prošetala po Sarajevu ,bubnula nekoliko rečenica,ali sve ostaje po starom jer putin,vućic,dodik,covic,milanovic i plenkovic se pitaju.

Tito i Dino

Sta me briga,ja sam se obezbijedio,od krezavog mahalceta u poredanim pantolama oprah milione za kartel.

/ Najnovije