Konaković: Kolege iz SNSD-a uzalud šalju pisma. Gluposti o mudžahedinima ne prolaze

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

666

KONAKOVICU ISTINA BOLI

Gost_Radio_Sarajeva

Nikad ne treba podcijeniti snagu gluposti, pa ni u američkom Senatu.

Haha

I on to mrtav hladan izjavi dok GraDžani paradiraju sa zastavama isila na skupovima za Hamas. SuVi kvalitet.

986juk

Ma pusti budale nisu Ameri budale ko ovi iz manjeg entiteta.

$%&

***

DoDICKgenocidas

To su tvoji jarani i koalicioni partneri i poslodavac tvoj jel ti je on dao posao i poziciju poslije padanja na koljena po laktasima u dvorani i pecenjarama...tako da cuti keru ti pravis novu Gazu od nas

Bajraktari

Četalji samo mašu samo 'Z' zastavama.. Četaljska posla!

Samir

***

Tatar

Najveća glupost koja nas je mogla zatrefiti si upravo ti.

Pa i vi posaljite

Napišite, za razliku od izmišljotina *****čkog smeča, prava opasnost od terorizma je postojanje genocidaša na prostoru Bosne i Hercegovine..

Nani

Kloc izdajnicki polupismeni.Umjesto da zastiti narod on sebe hvali da je nesto uradio.Ovako nas je izdao i u Konjicu,ovako nas je prodao HDZ-u,dogovorenim svađama.Ako nisu dogovorene zna se,tužba za klevetu i tacka.Nema jalove i šuplje,osim ako nisi jalov i supalj.

klošaru šibicarski, ti samo u

klošaru šibicarski, ti samo u mentalno ograničenom i islamistički šovinističkom sarajislamabadu možešpa la mu diti, dripac nepismeni, iš sunet-100ko!

Bosanac

Sto se svom gazdi Putku nezale

Okolina

Da je normalan poslao bi pismo da nije saglasan sa Kristinim stavom o reviziji presude Kovacevic.Ali izdajnike iz trojke su zbog vaznih stvari i postavili da rade protiv Bosne.A znao je lagati da je Bakir kriv za reviziju ruzbe protiv Srbije.Sve se vraca,izdajnici se sami razotkriju.

Xcc

***

Erx

&gt;Četalji samo mašu samo &amp;#039;Z&amp;#039; zastavama.. Četaljska posla! ka Bajraktari<<

Xcc

***

***

***

Awrt

PRVI SARADNICI HITLERA SU BILI *****CI ILI CETALJI. A ZNA IM SE NACIJA....

Slodna Palesina

I on to mrtav hladan izjavi dok GraDžani paradiraju sa zastavama ***na skupovima za ***. SuVi kvalitet. ka Haha Pogledaj malo bolje gdje god ima civiliziran čovjek ima i ***

Dino Offical

Zbog Alije Zivkovica BiH muslimani nemaju ni entitet, ni jedinstvenu Bosnu, nego zajednicu kantona na 25% BiH. Mozete vi ignorisati ovu cinjenicu, ali Alija je kriv za sve sto vas je snaslo od 92g.

Xcv

NAREDBA JE DA SE STVORI NOVI ZARISTE NA BALKANU KOJE ODGOVARA SRBIJI I RUSIMA I MADJARIMA

/ Najnovije