Konaković: Kao nikada do sada lobiramo da BiH uskoči na europski voz

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tako

Si isto lobirao za KK BOSNA koja je bila Evropska sila pa si je unistio,u svakoj normalnoj drzavi trebao bi davno krivicno za to odgovarati ali ne brini,doslo je fukaro vase vrijeme.

Micky

Ovaj je gori od Borata! Dok on izlobira lizanje dupeta xelnucima EU Genocidni entitet ce izvrsiti secesiju. Ovo vise ni za lopate nije.

Obecali pa slagali

Nista vi neradite,ni kad je u pitanju socijalni sistem(socijalne karte),ni kad je u pitanju najniza placa od 1000 km,ni kad su u pitanju demob borci.jedino sto radite trpate svoj kadar u fotelje,sad se kanem sto sam vam dao glas.gori ste od sda mafije 3 puta.

laganoo

Tražiš od nas da vjerujemo više tebi nego svojim očima. Obećavao si smirenje tenzija da zbog straha ljudi ne napuštaju zemlju, u praksi situacija je gora 100x

Milos

Pazi da tetaj voz ne odveze za tursku

kerim

Jadni smo mi kad nam ti lobiraš poznat kao you know, kako imaš obraz više lagati ovaj siromašni napaćeni narod

Koji voz

Da nije Bugarski?

Err

TROJKO, STA MISLITE O DODIKOVIM IZJAVAMA. REKOSTE, ON SE PROMIJENIO. I JESTE, VIDLJIVO.

Namik

*****ti genije. Mozda da organizujes vozove za iseljenje u EU. Konju, samo sto nije puklo a ti dimne bacas. Mrs u 3pm.

Crv

ETO VAM KOALICIONOG HDZ- PRANJIC OTISAO DODIKU A NIJE HTIO S DURAKOVICEM

@@

Nista vi neradite,ni kad je u pitanju socijalni sistem(socijalne karte),ni kad je u pitanju najniza placa od 1000 km,ni kad su u pitanju demob borci.jedino sto radite trpate svoj kadar u fotelje,sad se kanem sto sam vam dao glas.gori ste od sda mafije 3 puta. ka Obecali pa slagali Zaboravio si reći da trpaju lovu u svoj džep

***

***

/ Najnovije