Konaković gubi strpljenje zbog KCUS-a, upozorio Rimca da može u zatvor: "Nek' se pripreme"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Guest

a šta je sa presudom Opstinskog Suda za Nikšića i njegove nelegalne postupke,on je već trebao biti sankcioniran

Nekoniko

Svi se nadamo da će uskoro dan kada ćeš se ti početi pripremati.

BiH

Fataj se svog posla koji ne znas raditi, sta ti imas sa klinickim.

Banderu

***

Xyz

Zar ti vec nisi u zatvoru.Kakve ti imas veze sa imenovanjem srednjoskolac dosta su Jada zadali Gavrani zdravstvu smradu...SIKTER

Xyz

***

Prijetnje?

***

HUKA

Konjakovicu jesi li ti Ministar vanjskih ili svih poslova. Izgleda da jos nije prestalo djejovanje Djedove rakije i Sarajevskog serbeta.

Bljak

Zasto vise iz istih porodica? Ima nas jos! Jedan Gavran.... je vec jednom zavio KCS u crno, po suovima se povlaci godinama, jel zato i ovaj drugi zasluzio da dodje na istu funkciju?! Sve bolesnik do dolesnika, isfrustrirane i iskomplesirne komadine volova!

Lina

Mjesas se ti Konjakovicu ,sta imas ti sa klinickim ,ti se bavi sa sobom ,operi se od droge ,bjezat ces ti iz Bosne ...Hoces da krades po klinickom ,unistio si sve ,evo kako si dosao nemoze nam gore biti ,jade ,jadni ....

/ Najnovije