Konaković: 'Bilo je lijepo u Podgorici, nadam se da će treći dan Bajrama biti još ljepše u Sarajevu'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

***

Glup, gluplji…

Hoce li se najzad sasznati je li od glupog bisnje glupli crnogorski? ***

trebal ponjet i dronove il samo

pivsku flašu iz čošeta ćenife, alahahahaha ti? kakav je to sastanak bez TITA i narko kartela?! doduše bracike champaras i NARKOdinče su tu kao NARKO-poslanici! oćel dovit el-džihadi reiSSovac za vas tamoka?

Hahhhhaa

Gdje ovaj trosi vrijeme Tito dragi.....

Nek si ti (kao ministar!) spomenuo bajram...

zaostali ***....

HUKA

U Sarajevu ce treci dan Bajrama biti prekrasno jos kad Konjakovic proseta Bas-carsijom sa jaranom Ramom Isakom i njegovim sinovima a narod navali da se uslika sa njma.

6tzu8

Vidite šta se dešava. Počeo je proces integracije zemalja Zapadnog Balkana i ja sam veoma sretan zbog toga.................... Kakav bolan proces integracija? Šta to ti i gdje vidiš ???? E svako danas politiku bistri.

Satro

***

Tito i Dino

Nema tog iftara koji te moze oprati.

/ Najnovije