Konačna presuda: Kemal Čaušević osuđen na pet i po godina zatvora!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boze nas sacuvaj

A ma... Vam sdfa lopovsku nema dana da neko vase zlo se;ne ukaze.sta radite bando lopovska.

Ja

Klepio covjek hladno dvije milijarde odnosno za toliko je zavrnuo gradjane BiH i dobije samo pet i po godina, sramota

Komšija

Lijepa vijest. Samo da ne zaboravimo. Kriminal sa tekstilom i sad funkcioniše po istom principu i na istom mjestu, samo sa drugim akterima. I naravno uz podršku sda poslušnika. Kad će se njih hapsiti?

tttt

je l ovo napad na bosnjake? pogledaj lafa, favorizirao firmu "glas srpske". tako isto sda bosnjaci sto ih hvataju su daali sve vlaskim firmama da rade. lopovi , sram ih bilo.

Guest

Demokratska fronta osnovana 2013.g.

Ma coek snalazljiv

Nije blechak

komentar

Malo je kume, malo

Dervenćanka

Sve je to lijepo, ALI GDJE SU PARE

osmjeh od uha do uha

gdje nestade onaj veliki bijeli kez s lica

adi

***

Brko

Za one pare ja bih prvi odlezao 10g i imao bih i dalje računice :)

/ Najnovije