Komšić u Živinicama dobio priznanje gradonačelnika Kamenjakovića

Radiosarajevo.ba
Komšić u Živinicama dobio priznanje gradonačelnika Kamenjakovića
Foto: Predsjedništvo BiH / Željko Komšić

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić položio je cvijeće na Partizansko groblje i na Centralno spomen-obilježje Živinice.

U sali Gradske uprave grada Živinice, gradonačelnik grada uručio je priznanje članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću.

Gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković istakao je zahvalnost članu Predsjedništva BiH za podršku u infrastrukturnim projektima od vitalnog značaja za Živinice, ističući da član Predsjedništva BiH Željko Komšić nije samo počasni građanin Živinica, nego i prijatelj ovog grada i njegovih građana.

Podsjećamo, Kamenjaković je na prošlim lokalnim izborima izabran na mjesto načelnika kao kandidat SDP-a BiH,a prije nekoliko dana je pristupio Stranci demokratske akcije (SDA)

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić zahvalio je Gradskom vijeću grada Živinice i gradonačelniku, na dodijeljenom priznanju.

Primajući priznanje, član Predsjedništva BiH Željko Komšić kazao je da počastvovan odlukom rukovodstva ovog grada, navodeći da su Živinice jedan od primjera njegovanja multietničkih i građanskih vrijednosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije