Komšić: Stranci tek tako prelaze preko priče o rušenju države BiH, eto im Dodik

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

78

Baš tako Željko! Bakir bi ratovao, a stranci ne reaguju na te ratne pokliče, i ratnu retoriku bošnjaka!

A

Samo tebe niko ne ferma, mozda jos u kuci i par onih koje si uhljebio. Eto dokle si dobacio.

To Zeljko hhhahh

Kako handris djikaniju,pa to je fenomenalno hhhhahah

go

sto je ovaj covjek uvijek ovako pospan i podbuho!?

@

Pobjeci u po Srajeva od Dodika i to jos pred Strancima. zbog toga sto on negira BiH...itd. pa on to radi svaki dan i svugdje.!?? Pa zasto niste gospodo i vi njemu malo zubima zaskripali, nego ovako ko Domobrani. Sramota.!! Izetbegovic pobjegao od Majkicke u Parlamentu ti od Dodika u Prsdsjednistvu !? I vi kao neki lideri i to, i vas da pratimo, ne znam nisam bas siguran.!??

Guest

sarajka @78 Ukljuci malo pamet,ako imas vijuga za to i realno razmisljaj i ne budi sarkastican.

hrkljus

Jesi li normalan?!?! ""Oni ne reaguju na neke stvari koje se tiču ove države. Razgovarate ipak sa predstavnicima države, a tek tako prelazite preko teza koje se tiču rušenja te države. Ja ne bih mogao tako da sam na njihovom mjestu. Ako naši međunarodni prijatelji žele takvog Dodika da slušaju, eto im ga, nek ga slušaju", poručio je on." TI NISI NA NJIHOVOM MJESTU I TO MORAS SHVATITI! AKO SI SE ZNAO BORITI ZA OVU ZEMLJU SA PUSKOM U RUCI BORI SE ZA NJU I U MIRU!!!! VOJNICE KOMSICU ZAMISLI DA SI U RATU NAPUSTIO POLOZAJ!!!!!

Guest

sarajka Kakvi su to demokratski sastanci i razgovor dvije vjerske zajednice. Nije BiH sastavljena od.dzamija i crkava nego od gradjana razlicitog svjetlonazora shvatite vi stranci. Ne idite na ruku "promicatelju evropskih vrijednosti".To uradite u svojoj drzavi.

Sda

Ima li šta pametno , komšo ?

Bookir zamijenio Sejdu za Efendiju,

na putu mladih muslimana pregazio zlatnog tulipana

Asim Bugojno

Prođi se suplje,vecina nas sanja da ovo sranje od drzave nestane.Tebi je lako ti primas hiljade maraka mjesecno. Ja nemam marke primanja,a racuni dolaze i vrse silom pritisak da se placaju,to je teror i izivljavanje.jel to drzava.Socijalno i pravno sređena država se brine o svojim građanima,ova država ispred mene uzima zadnji obrok.biro postoji zbog tahkuna,socijalni sistem postoji zbog stranaka,ministarstva za boracka pitanja koriste samo famelije na vlasti,kao u mom kantonu.Vi se izivljavate nad nasim narodom i vrsite strahovit teror.ja ne zelim ovakvu drzavu,zelim da sto prine nestane,ako ovo sranje ostane nestat ce narod,sve ce pobjeci i pomrijeti od neimastine i gladi.demobilisani borac.

Ssime Bugojno

Kako bolan zivis ako nemas marke primanja? Pa zar ne mozes bar neki posao da nadjes? Kada prodje korona moci ce se ici u Katar, a ima nagovjestaja da ce se kompanija Sirbegovic vratiti u Libiju, tu je naravno uvijek aktuelan Azerbejdzan. Mozes aplicirati za posao i uvjeren sam da ako znas neki od zanata mozes dobiti solidno placen posao.

Asim Bugojno

>>Kako bolan zivis ako nemas marke primanja? Pa zar ne mozes bar neki posao da nadjes? Kada prodje korona moci ce se ici u Katar, a ima nagovjestaja da ce se kompanija Sirbegovic vratiti u Libiju, tu je naravno uvijek aktuelan Azerbejdzan. Mozes aplicirati za posao i uvjeren sam da ako znas neki od zanata mozes dobiti solidno placen posao. ka Ssime Bugojno<<da imam 20 godina davno bi okreno leđa ovoj usranoj drzavi,ima 53 obolio,posljedice rata,eto ti mi nađi odgovarajuci posao a da me zele u firmu,vrlo ado cu radit.

N

Pa kontriraju mu i ti. Miran raspad manjeg entiteta je jedina opcija, ko ne zeli u bih nek ide u srbiju. Pa nek se i on malo sekira. Kako se glupi, zasto sutite stalno

Asime

Halali, nisam znao da si u takvom stanju.

Enes Jahic

MA nista ti nisi za nas napravio u ova tri mandata ali si nas uspio posvadjati sa svima a na kraju i Rusima a i sa "tvojim" Hrvatima koje ti "predstavljas" a oni te ne priznaju niti 1%. Eto kakav si ti covjek- nikakav. Samo pijes i svadjas se i uvlacis nas samo jos u vece probleme. A problemi nam ne trebaju, imamo ih i previse. Zato makni se i ostavi nas da zivimo sa Hrvatima ako ne sa svima- j.bem ti hanumu.

/ Najnovije