Komšić: "Situacija je neuobičajena, obraćam vam se iz svog doma u Sarajevu..."

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

:-)*

A kaj moze nasemu Ljiljanu ta malecka prehladica :-)*

dP

Haj mašala, da i ti imaš jednom papir da si...pozitivan. :D

dekan

Komšić je Tito ! Ima moj glas na izborima

Pozitivan

si u svakom pogledu! I u oktobru za tebe, ALLAHA MI!

Panzer

Sejdo je redovan džematlija u svom džematu uzmi malo šljive pa presjeci sa lozom to ti je super za koronu

hljuhljuhlju

Sejdo je redovan džematlija u svom džematu uzmi malo šljive pa presjeci sa lozom to ti je super za koronu ka Panzer Izdrži "brate" `rvtatu još ove 4 godine novog Komšićevog mandata ko Boga te molim. Sad će 2026-ta i nećemo ga više birati tebe mi.

Jole

Bogami kakva je vijest ja mislio neko ga u kucni pritvor stavio

?

Sejdo je redovan džematlija u svom džematu uzmi malo šljive pa presjeci sa lozom to ti je super za koronu ka Panzer Kako je tvoju etnoreligijsku pripadnost u Bosni osnovao raskovani palestinski jevrej iz prvog vijeka nove ere? Lik koji nije ni znao da postojiš?

Mili

Bože učini nešto

Patak

Nas hrvata ko I ostali Koji nisu legitimni I dalje daju glass jednom I jedinom KOMSIC ZELjKO

boki

ma pijan Sejdo garant. Podvaljuje narodu svoje supruge laži da ga malo sažaljevaju. Nezgodno mu reći efendiji u svom džematu da je pijan, pa malo zavlači dok se otrijezni.

njljunjljunjlju

ma pijan Sejdo garant. Podvaljuje narodu svoje supruge laži da ga malo sažaljevaju. Nezgodno mu reći efendiji u svom džematu da je pijan, pa malo zavlači dok se otrijezni. ka boki Haj ne zajebaji.. Još samo 4 godine ćeš ga gledati... Sad će 2026 godina.. Samo što nije... Možešte vi to izdržati... Ha ja

De

De ba Komsicu, u tih 1000 godina , 80% bili necuje sluge a kad nismo, to nema veze sa ovim narodim sada. Ovo najvise odgovara tebi, dodiku, bakiru itd…

Komentar

Dobar je Komšo. Ostatak mog komentara možete pročitati na linku OVDJE.

deus vult

mujo vrati se u vic,tamo gdje i spadaš

,

Nas je i gotovo

Prrdsjednik Komsic je nas i ostat ce dok gof ga budemo birali,a ko nece neka bira jazabca milanovica za predsjednika rs ili dodika.

Guest

Guest Svaka cast na govoru gospodine Predsjedavajuci Predsjednistva BiH. Uvijek ste i sada bili jako pamstni,radni i posteni od Opstine Novo Sarajevo kao nacelnik pa do danas. Ko je imalo posten i pametan ima vijuge slizi e se sa Vasim govorom. Nista vise ni manje ne trZite za BiH nego sto oni imaju u svojim drzavama.A sto se to nekima ovdje i tamo ne dopada zao mi je vi mito ne dajete. Zivjeli dugo zajedno sa svojima najmilijima i opet cete biti ono sto ste sada na izborima hvala Vam na svdmu.

500 GODINA

Karanja, moj Panzeru, PET STOTINA LJETA! PET VIJEKOVA JARANE!

Dodo

Najvece zlo Bosne i Hercegovine Sejdo Komsic, Bošnjački nacionalisti i bosanski patrioti teroriziraju ovo društvo svojom ljubavlju prema domovini!

500!

>>Najvece zlo Bosne i Hercegovine Sejdo Komsic, Bošnjački nacionalisti i bosanski patrioti teroriziraju ovo društvo svojom ljubavlju prema domovini! ka Dodo<< PET VIJEKOVA SU TI BABE FASIVALE MAČKA POD ŠLJEMOM JADO! TI SI TURČIN!

Sejdo Defektni

vrijeme je da svratis i Popu Šimi

PROTIV OGAVNOG ČOVIĆA I NJEGOVE KLIKE PA ZA BILO KOGA!

!!!!!

Postar

Ovaj govor Predsjednika Komsica obavezno dostaviti jazavcima milanovicu, plenkovicu ,covicu dodiku i vucicu.

Sara

Sve sam pročitao i Komšić je sasvim u pravu. Govori istinu i samo istinu. Ovo što Željko govori je odgovorno, pošteno, moralno i zaista istinito. On je uistinu jedini čovjek koji ne štiti ničiju etničku politiku niti nacionalnu ideologiju, što je jedino ispravno.

Ukrajinac Mujo

Nadajmo se da je ovo zadnje obracanje Zivkovicevog megafona...

boki

Evo izjave Francuskog ministra vanjskih poslova. Evo koliko je Sejdu neko ozbiljno shvatio. Vide ljudi da je Sejdo pijan pa odmah predstavnk Francuske ovo objavio: Završetak izborne i ustavne reforme prije zadanog roka mogao bi zajamčiti legitimno predstavljanje svih komponenti Bosne i Hercegovine. Posvetit ćemo veliku pažnju ovom pitanju jer je važno”, naveo je Le Drian,

Uvijek uz tebe

Predsjednice sadasnjosti i buducnosti Zeljko Komsicu svaka vam cast.Uz tebe sam danas,a bit cu i ubuduce.Molim te drzi se svog govora i nedozvoli izetbegovicu da nas izda,a covic i dodik znamo da su izdajnici,pa njih ni ne treba paziti nego pobijediti na izborima.

Ljiljan

Bravo

Hans

Inat majstor ce nas uvesti u rat.Nije b alija potpisao gradansku bejha u deytonu i samo ratom moze doci do promjena ali bitno je inatiti se lavrovu i citavom svijetu pa ce poslije biti otkud sad ovo.Ostavite gradjansku za neka druga vremena kad sazrijemo kao ljudi.

CRO

Pa ti ces biti najodgovorniji za raspad BiH

RS

Najvece zlo u BIH...crko dabogda

Nikolica s prikolicom

"..Bosna i Hercegovina nije nikad bila zemlja podijeljenog ili segmentiranog društva, niti je postojao bilo koji oblik diskriminacije njenih građana”.(Komšić) ..... Posebno za vrijeme turske okupacije. Tekbiiiir...:D

Rus-mir

Svašta zemlja nosi i voz vuče...:))

/ Najnovije