Komšić o Tegeltijinoj odluci da "smjeni ministra Podžića"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Svaka tebi cast Komsicu. Neznam sta bih rekao, sem, da nam je vise takvih politicara. Ova bi BiH blistala od civilizacije. Samo tako nastavi. A moj ti je glas 1000 % siguran, ako se budes kandidovao za predsjednika nase buduce drzave.

Guest

KAKO GOD KOMSIC SE OGLASI NA SVE. BAR NE SUTI KO OSTALI MAJMUNI. KAKO GOD REAGUJE NA SVAKU. DA GA NIJE...SVI BISMO SUTJELI NA SVE JADE JADNE KOJI SAMO NICU SVAKI DAN ILI SAT KO GLJIVE.

registriran

Poznato je da je tegeltija Retard. Zeljku PODRSKA .

OHR

bravo Milane! dosta vise ovoga terorizma od strane SDA talibanaca. sljedeca je Miss Piggy...

Sejdo Bakira, Komišić,

uz Džaferugla,najveći SDA bot

Halal alkos

pravi islamski borac na putu mladih muslimana

Koelitis Vulgaris, DeFektni SDA bot,

polupismeni raznosac skela iz Srebrenice, nastanjen u reintegrisanoj Vogosci. Pametnom dosta.

/ Najnovije