Komšić: Schmidt mora poništiti sve antiustavne zakone!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

*_*

Hehehe.. Moj, naš predsjednik ❤️

Ss

Zeljka za kralja Bosne! Svaka ti cast ljudino.

Ja i?

Oni tvoju odluku lazni visoki predstavnice svakako nece objaviti u sluzbenom listu niti bilo gdje, sto ce reci, da se to sto ti mislis da si donio, svakako nece primjeniti u srpskoj.

Ljiljan

Moj imenjak samo što je on zlatni ljiljan

R BiH

Tako je !!

Gost

Ovaj Sejdo se ponaša kao neki faktor. Na čelu nečega što zove DRŽAVA a ta država ima gubernatora koji donosi ili poništava zakone.

A ha

Srbi to nece sprovesti u srpskoj, jer nece objaviti u sluzbenim novinama, tako da moze guzicu time obrisati. Da vidimo cime ce ih to natjerati da sprovedu, oruzanim snagama koje su podijeljene?

klix

ne bi bilo lose da i tebe ponisti. dokundiso si, nelegitimno destruktivan a dosadan ko vaska.

sparco

Inat president.U BiH je sve inat jednih prema drugih a kao fol se priča da mozemo zajedno.Hrvat sam i nusam za Čovicevu pilitiku ali i ova inat politika nista nece donijeti dobra nego i dalhe drzati nacionalisticke stranke na vlasti.

/ Najnovije