Komšić sa saborcima odao počast poginulim borcima 1. Korpusa ARBiH

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prvi korpus

Hvala druže saborče kada si se sjetio odati počast poginulim borcima, a skoro da ste mogli i živima. Tačno je da uspomene blijede pa tako i ostarjeli demobilisani borci kojima ste oteli ratni staž jer vam više ne trebaju. Vama taj ratni staž sigurno ništa ne znaći i nečete ga sigurno ni upisivati jer bi vam samo štetio. Tako je formulisano i u zakonu o PIO da staž 92-95 ne ulazi u prosjek.Sada vidim da smo ovoj državi samo teret. Bitni su profiteri. Njima dajte sve.

Aha

Po logici bošnji, svi pripadnici vojske rs su ratni zločinci, po njima. Pa, po toj logici, vi ste, svi, iz tzv.armije bh, za nas ratni zločinci,zajedno sa ovom lopovskom pjandurom.

Pitanje za pravdu

Zasto niko iz tuzilastva a i Sarajeva u kojem se ponose borbom dem boraca u proslom ratu,ne poduzme nesto i rijesi nepravdu u sb kantonu kuju je napravila sda teroristicko komunisticka banda prema dem borcima.Naime oni su mimo svih drugih kantona donijeli diskriminirajuci zakon po pitanju prava dem boraca.Iz jednog jedinog razloga dabi tim banditima ostalo vise u kasi za njihove lopovluke,a borci nek i dalje obijaju kontejnere.

Oooo

Zasto niko iz tuzilastva a i Sarajeva u kojem se ponose borbom dem boraca u proslom ratu,ne poduzme nesto i rijesi nepravdu u sb kantonu kuju je napravila sda teroristicko komunisticka banda prema dem borcima.Naime oni su mimo svih drugih kantona donijeli diskriminirajuci zakon po pitanju prava dem boraca.Iz jednog jedinog razloga dabi tim banditima ostalo vise u kasi za njihove lopovluke,a borci nek i dalje obijaju kontejnere. ka Pitanje za pravdu Hahaha, jadnici, pa vama još nije jasno da su vas iskoristili da dođu na vlast, i o igate se.

/ Najnovije