Komšić: "Dodik je sam sebe ponizio. Lako je glumiti mangupa, ali posljedice..."

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

v

koji patuljak ovaj sejdo

papac

Komsic je tito

Rus-mir

Komšić se i dalje ne osjeća krivim za ovaj cirkus od države koji gledate svaki dan. Zanimljivo mi je da je Dodik jedini od članova predsjedništva koji nije nosio pušku, dakle nije ubijao one iz druga dva naroda.

Rus-mir

PS: Primijetio sam da Košića i Džaferovića nigdje ne zovu državnici u zemljama EU, pa ni šire. U UN su upravo pozvani Dodik, Čović i Izetbegović. Očigledno ni UN ne smatra da su ova dvojica autetntični članovi predsjedništva. Naime, obojica su Bakirove pudlice, koje zalaju samo na Bakirovo pucikanje.

Mile ti si car!

covjek nikog nije ubio, zaklao, protjerao kao njegove “kolege” Sejdo i uvoznik mudjahedina Dfaferogulo. Pjesmom je pokazao da sa veseljem docekuje svoje saradnike i ne zvecka oruzjem kao Pijanica i Cuvar stolice. Samo veselo!!!

222

VIDI S R P S K I N A R O D E KO VAS PREDSTAVLJA U VLASTI.

Bilje harmonika nego puška

ali hajde ti to objasni pijanici koja predstavlja samog sebe. Jos da i petak bude dzuma-dan, pa ovaj alkos ne bi izlazio iz kafane do ponedjeljka

micelj

Vidis pijano ovo su tvoje posljedice zato sto si tu gdje jesi..

/ Najnovije