Komšić predvodi delegaciju Demokratske fronte na sastanku kod Palmera

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuronja

Naprijed predsjedniče ŽELJKO imaš moj glas I na narednim izborima!

Kuronja

Duduk je sinoć otišao kod poznatog popa pedera I pedofila vasilija kačevande na brzinsko pričešćenje s guza kako to nalaže njihova krivoslavna svetosavska sekta odmah zatim se pripremio za put kod putka,tamo će trebati samo da puši putku što je puno lakše nego kod kačevande!

dan i noc

Ovog GADA potjerat u Avganistan da tamo sredi drzavu kao ovu sto je sredio osudit ga na dozivotni zatvor jer je unazadio BIH trideset godina..

haha

poveo covjek cijelu stranku an pregovore, sve rauber do raubera.

Sarajevo

MY PRESIDENT!

Pozdrav

Samo gradjanska BiH, nista manje ni vise!!!!

Pošteni

Uradili ste dobar posao jutros. Napokon respektabilna ekipa, čovjek, profesor Ustavnog prava i drugi čovjek, profesor Bankarstva, a na čelu zlatni ljiljan - dokazani patriota.

/ Najnovije