Komšić: Pozdravljam zaključke Evropskog vijeća i poruku o održavanju

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A ha

Znaci podrzavas konstitutivnost koja je ovim putem usvojena, e hajde da vidimo u praksi kako je postujes. Za pocetak mozes prestati uzurpirati mjesto hrvatskog clana predsjednistva, jer si i sam rekao da nisi hrvat nego gradjanin. Posto u ustavu bih nigdje nema gradjanskog clana predsjednistva, onda sjasi sa te funkcije, licemjeru lazljivi.

podvalu Hrvatske drzavi Bosni i Hercegovini.

Sa kojim pravom R Hrvatska brine o BH katolicima kad to nije njena dijaspora? Ne poticu iz te drzave, nisu ni njen narod, ni nacionalna manjina. BH katolici nemaju vecinski slavenski gen Hrvata iza Karpata. Naziv hrvati bastine iz nacije Kraljevine SHS/NDH/YU. Tih drzava vise nema. Dvojno drzavljanstvo ne daje pravo zastite nacionalnog interesa Hrvatske u institucijama BiH. Dosta je agresije, lopovluka, otimanja ljudskih i prirodnih resursa BiH. Zar je EU toliko slijepa i naivna da ne vidi agresiju na djelu?

hahaahahahah

Znaci podrzavas konstitutivnost koja je ovim putem usvojena, e hajde da vidimo u praksi kako je postujes. Za pocetak mozes prestati uzurpirati mjesto hrvatskog clana predsjednistva, jer si i sam rekao da nisi hrvat nego gradjanin. Posto u ustavu bih nigdje nema gradjanskog clana predsjednistva, onda sjasi sa te funkcije, licemjeru lazljivi. ka A ha covicu, jesi to ti? zar nisi u Kremlju

Guest

Guest Hello Plenkovic kakav Izborni zakon? Gradjani kupuju brasno,ulje i druge vazne artikle ,a vi se mijesate u BiH kao da je vasa. Odjebi u skokovima.

Miro

ZEKANE PROCITAJ ZAKLJUCKE KAKO TREBA PA SE TAD OGLASI STA U NJIMA PISE

/ Najnovije