Komšić: Potop HDZ-a na njihovom terenu u EPP-u, propast nakaradne politike

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Too debiljane, ne predaji se, izdrzi jos koju godinu, brzo ce the end...

.

Propao ko kauč od alkohola

Prošetaj Pelješkim pijanico

Db

ENO ČOVICU SPALE BIJELE ČARAPE,HAHAHA A JESTE NEOZBILJNI!

E da

Totalna Sejdina pobjeda. Sad samo mora skupiti malo hrabrosti i napokon doći među Hrvate. Nije bio otkad se borio protiv njih u pravednom džihadu

Nee pijem bevandu... samo viski, loozu, daa, da, da, daa, da...

:)

RAGIB

PA KOMSICU ZNAO SAM DA SI NEPISMEN A DA SI TOLIKO NEPISMEN NISAM ZNAO PROCITAJ STA PISE TI SI PRAVNIK JELI PISE PRESUDE EVROPSKOG SUDA I USTAVNOG SUDA U BIH PA TO HRVATI I TRAZE TI SI KUPIO DIPLOMU KO I OSMICA ON TI I JEST KUCNI PRIJATELJ

Dobro ljudi... Lakapo... Ne treba sada likovati... Željko će umjesto 350 000 dobiti 400 - 420 000 glasova i to je to... Svaka mu čast

RAGIB

Dobro ljudi... Lakapo... Ne treba sada likovati... Željko će umjesto 350 000 dobiti 400 - 420 000 glasova i to je to... Svaka mu čast ka DOBIT CE K """C U USTA

400 -450 000

Dobro ljudi... Lakapo... Ne treba sada likovati... Željko će umjesto 350 000 dobiti 400 - 420 000 glasova i to je to... Svaka mu čast ka DOBIT CE K """C U USTA ka RAGIB << Ragibe uzoriti... Primite moju iskrenu sućut.. Naš Željko i sa'ranio i popiś'o ADZ.. Svaka mu čast..

Oj

Rezolucija podrzava rsvnopravnost konstitutivnih naroda, samim tim i legitimno predstavljanje. Ovo je amaterska euforija, ko djeca se lozite.

Kik

Kad je u pitanju nakarada, valja se ponekad i pogledati u ogledalo ili zrcalo, jelte

Rezolucija podrzava rsvnopravnost konstitutivnih naroda, samim tim i legitimno predstavljanje. Ovo je amaterska euforija, ko djeca se lozite. ka Oj A svetog ti Franje, ko je dovodio u pitanje konstitutivnost naroda? Ko, kada i gdje? Problem je što ne-mo-že ADZ davati uvjerenje tko je legitimni 'rvat. Dakle, konstitutivnost ostaje, a nikada i nije bila u pitanju, ali nema legitimnosti. Legitimni su oni koji dobiju najviše glasova na izborima! Zar je to tako teško shvatiti?!

Objektivan

Tako je Predsjednice,a sada idemo u borbu za izmjenu ustava BiH da postanemo Republika na cijelom prostoru,gradjanski uredjena drzava sa cetri regije i to sjever jug,istok i zapad.

Samo džihad

“Željko”, šef ti kaže da su ovi izbori vaš džihad. Slušaj šefa i ne petljaj puno.

Guest

Guest Mislio je ortodoksni lopov da ce do groba uskoro otici u njemu kao legitimni predstavnk. Ko trazi vece izgubi i ono iz vrece.

N

Nalaze zajebo si se grdno niko na svijetu ne može da nam uzme ono što je naše šupčino balojdka što kažeš sebe nije čudo , pljački za hrvatskim dokumentima si se rasplakao kod Stankovića balijo jedan svet svoje zgutio , Hrvatiski narod BiH stvara najmoćniju stranku koja se zove BLOK balijo , ti si četnički unuk koji se priklonimo bslijama krmak , hoćeš čvaraks

Ljiljan

Zlatni ljiljan je to......

N

Lijepe riječi su ukras!

N

Ljiljan takve mi u WC šolju bacamo

Nikolica s prikolicom

Hrvati su temeljni stub obstojnosti BiH. Obstojnost Komšića kao političara moguć samo u ovakvom stanju kakvo je sada. Imate sve dokaze za to, ali ih zanemarujete. Njegovo laprdanje nije zasnovano na realnom stanju stvari. Veliku je štetu napravio i Hrvatima i Bošnjacima. On jesvojim ustrajavanjem na nemogućem podijelio BiH na tri dijela. Nije za to sam kriv, naravno.

Nikolica s prikolicom

PS: Da ste svojevremeno poslušali Silajdžića danas BiH ne bi bil apodjeljena na tri dijela. Zahvalite se na tome Komšiću i onima koji su ga gurali. Nesretnik se našao u vrtlogu vododerine i sada ne zna kako na bijeg iz nje.

/ Najnovije