Željko Komšić osudio gnusne poruke na vratima katoličke porodice

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kinez

KAKVA KATOLICKA PORODICA??? NE NOSE ONI HIDJAB DA SE VIDI DA SU ISLAMSKE VJERE NA KILOMETAR KAO BOSNJACI??? TO SU HRVATI KOJI ZIVE TU U SARAJEVU A NISU DOSLJE KAO SANDJAKLIJE KOJE SU NAPRAVILI ISLAMSKO SARAJEVO.

Thor

Zanimljivo, eto lud je. Pa ko fol u ludnicu. Pitam se sta cecreci Zeljko kad vidi komentare na ovom portalu? I Puljic, i mnogi drugi.

Kinezuglupsi

Kinezu glup si. U cemu je problem terminu katolik. Zar hrvat ne moze biti i neke druge vjere osim katolik? Casne sestre me nose hidjab kao o stare babe svih vjera u BiH hrvaskoj i srbiji. Glup si a ja imam istog takvog retardusa u komsiluku koji je jedan mjesec palio kur'an a iduci mjesec bacao kamenje na crkvu. E takve osobe napale osobe poput tebe koje nisu mutave nego samo obicne neupucene nacionalste. A hrvati (nacionaliste ne. Normalana raja)su rame uz rame nacionaliste sa srbima, zapravo gori jer u srbiji nisu napadali inzinjere iz azije kao sto su vasi u zagrebu.

Skaka je bio u pravu

muslimani su pobjedili antifasizam, definitivno

rOKO

Treba ispititati da HDZ ne stoji iza toga kako bi skrenuli paznju da su opet napali sa SNSD ustavni poredak BIH.

rOKO

MARKA DA IZA OVOG STOJI HDZ ILI CAK I SNSD.

Nbs

MARKA DA IZA OVOG STOJI HDZ ILI CAK I SNSD. ka rOKO stoji neobrazovanje nekultura i zvjersko obrazovanje koje u teheranu to jest sarajevu nikad vise nece biti istrebljeno dok je god vjera na prvom mjestu cak i u politici A TO JE ANTICIVILIZACIJSKI

Cccc

MARKA DA IZA OVOG STOJI HDZ ILI CAK I SNSD. ka rOKO stoji neobrazovanje nekultura i zvjersko obrazovanje koje u teheranu to jest sarajevu nikad vise nece biti istrebljeno dok je god vjera na prvom mjestu cak i u politici A TO JE ANTICIVILIZACIJSKI ka Nbs<< Kuku lele fra Mario Knezovicu ukide ti sotonisticka rozekrucijanska masonska judeo krscanska evropa Bozic? Deder odrzi jos jednu propovijed muslimanima zasto je nemoralno protestvovat protiv mise nevinim koljacima ustasama?

O P E T

300 000+ glasova za Željku Komšića! Vazda!

Hercegovac u Bosni

Mup je nasao ko je, sad ce tuzilastvo uradit svoje i to je to. Ja kao građanin osudjujem to i treba da se gradonacelnica drukcije ponasa, prvo da posjeti ljude i da podrsku ,pa onda dalje. Ali ne samo njih ,mi kao drustvo moramo da imamo 0 % toleranciju na te i slicne pojave i to nevezano za debilnog Milanovica.

O P E T

300 000+ glasova za Željku Komšića! Vazda!

...

KAKVA KATOLICKA PORODICA??? NE NOSE ONI HIDJAB DA SE VIDI DA SU ISLAMSKE VJERE NA KILOMETAR KAO BOSNJACI??? TO SU HRVATI KOJI ZIVE TU U SARAJEVU A NISU DOSLJE KAO SANDJAKLIJE KOJE SU NAPRAVILI ISLAMSKO SARAJEVO. ka kinez ne, to nisu Hrvati. Hrvati žive u Hrvatskoj, ovdje žive Bosanci, a u ovom slučaju je riječ o Bosancima katoličke vjeroispovijesti i završena priča. doviđenja prijatno nacionalisto okorjela

/ Najnovije