Komšić o pozivu Tužilaštva BiH: Kakve veze imam s ikonom koju je Dodik poklonio

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ox

Kad Milorad Pupovac u Hrvatskoj može reći da mu je čviljavi Milanovć predsjednik, kad Bošnjaci i Srbi budu u Hrvatskoj konstitutivni, onda ćemo drugačije razmišljat! Do tada - SAMO i JEDINO HRVAT ŽELJKO za Predsjednika!!!

Ja i

Cirkus od tuzilastva i sudova,totalna nesposobnost.sva sposobnost se svela na proganjanja sirotnje zbog neplacenih racuna,podikojeg narkomana i sitnog lopova.komunisticki sistem vladavine prava,udri po onom ko se nemoze braniti i sirotinjom napuni zatvore.sjeverna koreja je po ovom pitanju naprednija.

Hos

Jos cete ti i Dzaferovic mandrljati!

Ukidanje entiteta rs je neminovnost

N E M I N O V N O S T !!!!!

moke

Ne brinem se ja za Komsu. On je bio pjan u Jagodi. Nema on veze sta se desavalo, nije mogo ustat sa stolice.

gost

a imo si veze kad je trebalo panjkat kolegu i poivat tuziteljstvo i dr. sad kad t rebas dat zvanicnu izjavu nemas veze. to se zove javna odgovornost. ti bi se malo igrao populizma a ne bi odgovornosti nikakve. super hik

/ Najnovije