Komšić o odluci Schmidta: Pobjeda bosanskog političkog faktora

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Db

DRŽAVA SE ZOVE BOSNA I HERCEGOVINA,BAŠ ZATO SI NITKO I NIŠTA!!

Uk

Ukinuti sve stranke i nek svabo odlucuje, svakako se ovdje naviklo biti sluga

Mostar

Potpuno sam ogorcen Americkom podrskom muslimanima na stetu nas Hrvata.

vb

Lijepe riječi su ukras!

1

U ovoj zemlji fašističko smeće više nikad vladati neće. Bio to Komšić, Slavo Kukić, bilo ko dijametralno suprotan Čoviću i HDZ-u, 400 000 glasova Bosanaca on dobija, živi bili pa vidjeli! Ne postoji niko na ovom svijetu ko će ovim ljudima ponovno nametnuti lopovski fašizam Čovića, Izetbegovića i Dodika! Vrijeme koje imaju do novih izbora, i oni i njihovi sateliti poput ovog retarda „Mostara“, bolje je da iskoriste za bijeg iz ove zemlje! Opet, živi bili pa vidjeli i doživjeli! U ovoj se zemlji već 30 godina ne glasa ZA nekoga, nego samo i jedino PROTIV nekoga! Mržnja u narodu koja se akumulirala prema ovoj trojici zlikovaca i njihovim sektama je neiszbrisiva i nepremostiva! Druge opcije, sem ponovnog rata do istrebljenja svih nema! A rat ne želi niko, ali ko ga želi – dobiće ga!

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

DRŽAVA SE ZOVE BOSNA I HERCEGOVINA,BAŠ ZATO SI NITKO I NIŠTA!! ka Db Krajina je više državotvorna od hercegovine, pa je nema u nazivu. Hercegovina je samo oblast tj dio Bosne i sve je ovo Bosna i biće Bosna... navikavaj se!!!

666-999...zlo i naopako

Ne znam za vas, al ja odoh malo do Poskoka da vadim džigaru...

Db

DRŽAVA SE ZOVE BOSNA I HERCEGOVINA,BAŠ ZATO SI NITKO I NIŠTA!! ka Db Krajina je više državotvorna od hercegovine, pa je nema u nazivu. Hercegovina je samo oblast tj dio Bosne i sve je ovo Bosna i biće Bosna... navikavaj se!!! ka ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️<<HAHAHA AJ SUPER.DOĐI U ČITLUK PA ME NAVIKNI HAHAHHA AJDE BIJEDO ČUVAJ OVCE.

Ljiljan

Potpuno sam ogorcen Americkom podrskom muslimanima na stetu nas Hrvata. ka Mostar KOJIM MUSLIMANIMA IZ:EGIPTA,TURSKE,NJEMAČKE,BIH,ALBANIJE.....?DODUŠE KRVAČI U KRVAČKOJ NEMAJU PODRŠKU KAKVU SU IMALI U RATU VJEROVATNO ZBOG LICIMJERSTVA.....A KRVAČI U BIH IMAJU POTPUNU PODRŠKU OD KUHARIĆA,PULJIĆA I OSTALIH PEDERA I PEDOFILA !!!

Ljiljan

Moj imenjak samo što je on zlatni ljiljan!

Ljiljan

Islamističko smeće.

Komšić

Izrod i uzurpator, ali ničija nije do zore gorjela pa neće ni njegova.

Nikolica s prikolicom

Schmidtova odluka znači manje države BiH. Komšić to ne razumije, pa šta, zar mora? :))

N

Lijepe riječi su ukras !

sparco

Hoče biti kmečanja kad Schmit nametne izborni.

Gost

Jeste li vi samoprozvani Bošnjaci pri sebi? Puna vam usta "države" koju ste obranili a realno stanje na terenu vam je da vam dva člana Predsjedništva ne izlaze iz kalifata od 23% teritorija. Punu vlast nemate ni u kalifatu jer da imate nebi neizabrani stranac bio iznad vas. Razmislite malo kakva vam je država.

/ Najnovije