Komšić o Neumu: Pohvalan koncenzus probosanskih snaga, očekivati radikalniji HDZ

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Gospodine Predsjednice Komsic nece USA odnosno Predsjednik gospodin Biden dozvoliti da se nesto radi mimo zakona i Venecijanske komisije. Zahvaljujuci gospodinu Bidenu se rat genocidni zavrsio 1995g.

Flas Gordon

Opet Zivkovicev megafon likuje. Ovakvi hibridi mogu samo da uspjevaju u mrznjom okovanoj sarajevskoj mahali.

FLASH Gordon, tačnije

Opet će Željko Komšić biti u Predsjedništvu BiH, jer će Opet preko 400 000 građana BiH glasati za njega, jer je Opet ogavni Dragan Čivić Opet najodvratniji stvor u javnosti BiH i Opet će ga oni koji traže Izborni i Treći ispušiti do jaja! Opet!

Nikolica s prikolicom

Sve su napravile "probosanske snage", Hrvatima ne treba više ni prstom mrdnuti. Jednostavno čekaju da Mile povede kolo...OJXAAA...:))

Patriot

Dok je nama Zeljka Komsica i DF nema straha od nikoga,a nema ni izdaje od strane izetbegovica.

@Flas Gordon

Opet Zivkovicev megafon likuje. Ovakvi hibridi mogu samo da uspjevaju u mrznjom okovanoj sarajevskoj mahali. ka Flas Gordon Miran budi glupane !!!

Nikolica s prikolicom

Budaletina bi ukinuo Dom naroda...Znači BiH, kakvu poznajete. Pa da i to čudo vidimo. Imat će većinsku podršku Hrvata i Srba.

DuškoDugouško

Dat im njihovih 23% pa neka izaberu Komšića doživotno.

Nikolica s prikolicom

Teško će ovu harangu izdržati među 15 milijuna Srba i Hrvata. Mile, povedi kolo...OJXAAA...:))

Poljar Lijan

Koliko moraš glup biti da u zemlji koja se zove Bosna i Hercegovina neke snage nazoveš „probosanskim“ ?????? Kakvi su samo glupaci naši sudržavljani strah i strava! I, kao, to je ono, neprijateljski nekome, jer je neko u BOSNI – PROBOSANSKI?!? A umjeren, pošten i regularan ako je pak Prosprski ili Prohrvatski? Kao, naprimjer, u Americi je neko PROAMERIČKI i to je za svaku osudu? Nevjerovatno! Takvo glupilo je dostojno samo mozgova onog preglupog Cvitanovića ili presmiješnog Čavare koji se upinju kao gladan srat da bi se dodvorili svom pohlepnom Jugoslavu Čoviću i njegovom haveru traktoristi Miletu, pa eto, kako god, taman izvalivši i najveći jezički paradoks koji postoji ....

Hahahaha......haaaaaaa

Teško će ovu harangu izdržati među 15 milijuna Srba i Hrvata. Mile, povedi kolo...OJXAAA...:)) ka Nikolica s prikolicom Povedi mile, nazad u klupe... Da vidimo... Povlače se "veliki" Srbi, srbende, oni koji su nas do juče u Narodnoj skupštini ubijeđivali da su geopolitičke prilike takve da je sad idealno vrijeme za pokretanje velikih nacionalnih tema, prokomentarisala je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić najnoviju odluku Ujedinjene Srpske.

nacionalna manjina

Dat im njihovih 23% pa neka izaberu Komšića doživotno. ka DuškoDugouško - Bojim se da vi ne odbijete svojih 7%, koliko vas ustvari i ima...... svi pokazatelji vide upravo tome,,,,,samo polako...

Hahahaha......haaaaaaa Vol 2

Teško će ovu harangu izdržati među 15 milijuna Srba i Hrvata. Mile, povedi kolo...OJXAAA...:)) ka Nikolica s prikolicom Očekivano i nije prvi put: Dodik se ponovo povlači -Odustao od vraćanja vojske i UIO Nakon što je Predsjedištvo Ujedinjene Srpske donijelo jedan od zaključaka da zakoni o vojsci i indirektnim porezima ne treba da se usvajaju dok se ne završe pregovori u BiH ili dok se ne završe izbori, Dodik je rekao da je to njihov partijski stav i da će razgovarati.

OPET 400 000+

Opet će Željko Komšić biti u Predsjedništvu BiH, jer će Opet preko 400 000 građana BiH glasati za njega, jer je Opet ogavni Dragan Čović Opet najodvratniji stvor u javnosti BiH i Opet će ga oni koji traže Izborni i Treći ispušiti do jaja! Opet!

Panzer

Nepostoje probosanske stranke TO SU PROBOŠNJAČKE JER PODRŽAVAJU ISTU IDEJU UNITARNE GRADJANSKE DRŽAVE.OVAJ DŽEMATLIJA JE UZROK SVIH PROBLEMA ČOVJEK BEZ MORALA UKRATKO SEJDO NIJE IMAO MUDA OTIĆ U NEUM

I

OPET će 400 000+ građana ove zemlje glasati za BILO KOGA protiv Dragana Čovića, može i za velikog Bleka, svejedno, ali Dragan Čović u Predsjednižzvo BiH nikad neće ući!

Naravno da postoje!

Nepostoje probosanske stranke TO SU PROBOŠNJAČKE JER PODRŽAVAJU ISTU IDEJU UNITARNE GRADJANSKE DRŽAVE.OVAJ DŽEMATLIJA JE UZROK SVIH PROBLEMA ČOVJEK BEZ MORALA UKRATKO SEJDO NIJE IMAO MUDA OTIĆ U NEUM ka Panzer I ne piše se NEPOSTOJE nego NE POSTOJE retarde nepismeni!

OPET 400 000+

Opet će Željko Komšić biti u Predsjedništvu BiH, jer će Opet preko 400 000 građana BiH glasati za njega, jer je Opet ogavni Dragan Čović Opet najodvratniji stvor u javnosti BiH i Opet će ga oni koji traže Izborni i Treći ispušiti do jaja! Opet!

Mostar

Moj, naš predsjednik :)

Sarajevo

Moj, naš predsjednik :) ka Mostar - Tako je, i moj Predsjednik, vazda!

nasvasta

Još jedan mandat ,a onda počasni doživotni.

Ma do groba za Želju

Još jedan mandat ,a onda počasni doživotni. ka nasvasta - vazda u votaži!

Željko Komšić

PREDSJEDNIK BiH 2022 - 2026 !!!!

majoriziran

Komsho je samo jedan od mnogih Hrvata u Bosni,koji stvarno vole zemlju u kojoj zive.

Bosanac

Laju zivotinje smrdljive na Peedsjednika Komsica lajte al on nam je Predsjednik

Gost

O kakvom ti porazu govoris? O kakvom radikalnom HDZ-u pricas? Koje su to pro-bosanske stranke? To su one koje ruse Bosnu i Hercegovinu vec 26 godina! Kreni od sebe. Sta si ti napravio da ovoj zemlji bude bolje? Nista, naravno ali zato dobro zivis na nevolji naroda ove zemlje. Stidi se

smrt fasizmu

samo Vojina Mijatovica za predsjednika!!!

Lola

Nije mi jasna uloga Hrvata, koji se cijelo vrijeme zadnjih dvadesetak godina ponašaju kao nacionalna manjina u vlastitoj državi tražeći neka svoja ko fol ugrožena prava, a ne kao konstitutivni narod, dok istovremeno ta prava osporavaju svim drugima, Židovima, Romima itd. Dovoljno mi je proći samo kroz Livno i vidjeti da se svaka trgovina u glavnoj ulici, svaki lokal i svaka udruga zovu hrvatskim imenom. Kome žele nešto dokazati? Nije mi jasno. Čemu ta niska politika zapišava nje? Mislila sam da je to vrijeme odavno prošlo.

/ Najnovije