Komšić o ulici za zločinca Ratka Mladića: Uvreda za sve žrtve genocida

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Klo

Oštar međunarodni nadzor istočne granice BiH (posebno na potezu od tromeđe BiH, Hrvatske i Vojvodine pa do zone istočno od Višegrada) istodobno bi smanjio cio spektar mnogih problema od kojih je najopasnije da ekstremisti pod nadzorom beogradskih kadrova unesu na teritorij BiH nešto od ukradenih nuklearnih bombi. Zbog toga potrebne su oružano dobro opremljene međunarodne patrole tipa FRONTEX, NATO, EUFOR, SIPA i tako dalje, koje se neće ustezati da na bilo kakvu situaciju oštro uzvrate vatrom a ako treba i artiljerijom. Ima li dodatnih pitanja ?

Olk

Upadi genocidaško-ekstremističkih aspiracija šumadijsko-beogradskih đikosvetosavskih terorista sa nastavkom agresije, šverc migranata, ubacivanje narkotika, pokušaji "poigravanja" sa ukradenim atomskim bombama i još mnogih remetilačkih utjecaja ubačenih u BiH preko njene istočne granice ponajviše na potezu od tromeđe Hrvatske, Vojvodine i BiH pa do zone istočno od Višegrada, iziskuju potrebu da tamo budu prebačeni većina pripadnika granične službe BiH, dovođenje FRONTEX-a, OS BiH, uvođenje specijalnih kaznenih carinskih stopa na uvoz roba iz Tariguzije, i tako dalje.

Gost

Jel njega novinari svaki dan pitaju ili se on iz dosade oglašava?

nasvasta

Ljiljane djeca saboraca bježe iz države ,toće te koštati .

N.G

Ej klo jesi li to gledao film mirotvorac pa spominješ ukradenu atomsku bombu.Nije valjda da si sad gledo, davno je sniman film

/ Najnovije