Komšić o Dodikovim izjavama: Nadam se da će međunarodna zajednica reagirati

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DOK SE BALYANDERI GLODJU....

KONjakovic ,Kojovic i Niksic su se OBEZBEDILI..BIA ih je dobro nagradila za MTEL.....jer sada BIA zna kad se koji Bosnjo posere a kamoli sta drugo..bravo glupani..i dok "Niksic i KoNJakovic udaraju kajle"po Dodikovom receptu a Kojovic ispred NJIHOVE stranke postavlja u Parlamente iskljucivo SRBE ,(ISTO je radio Ante Markovic sa"reformistima") dotle Dodik pravi drzavu a TROJKASI izmilsjaju "afere".IDENTICAN scenario kao 89-90...Izmislise Srbi "aferu" Agrokomerc...pa pocese sudjenje"islamskom fundaentalisti" Izetbegovicu - i dok su se GLUPI BALIYANDERI jugovici bakcali oko toga, JNA naoruza Srbe...i kad smo se okrenuli-sa svih strana STOP...ISTI SCENARIO nam spremaju i sada....!

THOR

Dodil je dosadan ko dijareja. Ne obazirite se na idiota. Ima li iko iz te medjunarodne zajednice ko 'brine' o nama, da nam objasni kako jedan predsjednik drzave moze da radi na njenom raspadu sto ne bi moglo proci bez krvoprolica? Ili medjunarodna zajednica bas to opet zeli?

Mostar

Realno BiH moze opstati jedino kao federalizirana drzava, ovako samo tone iz danan u dan

@moj star

Bolan, mani se šuplje priče. Bosna će ostati cjelovita. Vi će te se umoriti i možete odustati. Mi se nikada umoriti nećemo. Bosna je naša jedina država. Zato ako vam se ne sviđa ovdje, mrš iz Bosne. Široka ti hrvatska ili srbija bila.

Recepti za Vaše zdravlje

https://www.youtube.com/watch?v=5o-_OBxTP7Q&t=41s

Istina

Bolan, mani se šuplje priče. Bosna će ostati cjelovita. Vi će te se umoriti i možete odustati. Mi se nikada umoriti nećemo. Bosna je naša jedina država. Zato ako vam se ne sviđa ovdje, mrš iz Bosne. Široka ti hrvatska ili srbija bila. ka @moj star to je taj teroristicki sistem,vi bi sve najradje rastjerali iz drzave.a da sda teroristi i njihove lopovske famelije uzivaju u blagodetima lopovluka.nece to tako ici,ovim sistemom vladavine lopovluka,bosnjacki narod ce rasturit ovu zemljuvrlo smo blizu toga,narod je i na koljenima i gladan.mislim da ste zaboravili 2014,ono je bio provjetarac,kakva ce sad oluja naletit.

Dvostruki aršini

@Thor, Šta pričaš gluposti?! Pa Dodik ništa ne radi što nisu uradili i Bogić Bogićević, kojeg vi bošnje dižete u nebesa, a isto tako i Stjepan Mesić, kojeg isto tako cijenite!

Nisam@Robot

Komšić o Dodikovim izjavama: Nadam se da će međunarodna zajednica reagirati...de ba Komsicu kava reakcija, nema reakcije kao ni 92 (Embargo na Naoruzavanje) a bili smo napadnuti od pete vojne sile (JNA) tadasnje Europe pa nista, nema reakcije a ni 95 (Srebrenica - Genocid) niko nama nece pomoci ako MI sami nesto ne preduzmemo. A i to je upitno, jer postavlja se pitanje ko smo to MI.!!

@lažemo sebe da je istina

Da je u današnjem vaktu donešene presude za genocid i uzp. Lahko bih se te osuđene osobe mogle nazvati teroristima. Te teroriste nazivate herojima! Bošnjaci su čisti od toga, dok za tvoje heroje i za ideje iza kojih stojte i vi i vaši heroji to nisu. Bosna je država svih njezinih građana. Ako ti se sviđa bujrum, možeš živjeti bez probleme u Bosni, bez obzira ko i šta bio. Ovi što hoče nekakve podjele terirorije BiH, samo mogu reći sikter.

Alan Ford II

"Dakle, u ovoj zemlji niko nikome nista vise nametati nece. Kada su Srbi u pitanju i Republika Srpska, ako nece u NATO, nece se ici u NATO. Evo to vam ja kazem u kameru ovdje." Bakir Izetbegovic, emisija Pecat, RTRS, 31.10.2019 (na 6 minuta i 30 sekundi)

Otack Makarije

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Treger

Komšiću nije samo problem šta je rekao Dodik, Čović, Izetbegović i ti ili neko drugi. Puno više problema imamo osim tih veliko -državničkih. Ljudi ne mogu da žive. Sirotinja na svakom koraku na cijelom području BIH. Parlamenti ništa ne rade kao ni skupštine . Imamo toliko nezavršenih zakona, štetnih odluka, bolesnih ljudi, iznemoglih radnika, nerješenih dem. boraca, penzionera , porezne politike, Razumijem da vi to političari ne vidite a i kako bi kada imate mjesečna primanja i po dvadeset minimalnih penzija ili 40 boračkih tzv. doplataka, kao vod vojnika. Ne uzdamo se više ni u vas ni u međunarodnu zajednicu. Nekad će te se spominjati kada u BIH bude ostalo nekoliko stotina hiljada stanovnika i migranti.

dP

Ooooooo ko nam je to bio kod zubara ? :D

Ibro Dirka

Pa, naravno neće valjda Bakirova podguzna muha Sejdo Komšić govoriti o holokaustu na KCUS-u. Njegov zadatak je upravo suprotan, da huškanjem i udaranjem po prstima skrene pažnju sa SDA-ovskog kriminala i ubijanja građana u režiji Crnogorke Sebije. U međunacionalnom huškanju Sejdo ima pomoć SDA-ovskog Gebelsa Faruka Velea koji će, čim padne SDA, sjesti na optuženičku klupu zbog širenja vjerske i nacionalne mržnje.

Katy

Ma dajte odj. Vise kreteni s tom svojon retorikom. Ko bi ziv vise zbog toga u rat??? Moze narod jednom ispasti ovca ali drugi put nece sigurno. Ovaj Komsic se javi samo kad treba kevcati kao pas. Nesto ga nigdje nema posljednjih godinu dana kad narod Bosne u koju se toliko zaklinje umire . Ah da!!! Pa sakrio se u misju rupu. Samo proviri kao on nekog i nesto kritikuje. Pa gdje li je on sve ovo vrijeme. Sramoti nas u tom svakom rijetkom pojavljivanju. Neodoljivo me pdsjeca na kone na kavi ono kad se porjeckaju preko ograde.

/ Najnovije