Komšić o dokumentu: Nije potpisan. Dodik se mučio pa prihvatio

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Bravo predsjedniče!

RAGIB

Bravo predsjedniče! ka Ljiljan NIJE ON NIKAKAV PRESEDNIK VEC KERCE BAKIROVO

Pehlivan

E jesu ih sve nagurali u ovu malu prostoriju! Haha :D

Tomo

Koji su divljaci ovi srbi pa to nije normalno. Ne treba ni jednom dati da ide na mrski zapad. Mrs u rusiju bijedo divljacka.

JEDI GOVNA BALIJO SRBI SU SRBI TI SI POTURICA OKUPATOR SRPSKE BOSNE MRS U TURSKU

Koji su divljaci ovi srbi pa to nije normalno. Ne treba ni jednom dati da ide na mrski zapad. Mrs u rusiju bijedo divljacka. ka Tomo

hh

Jel' potpisan il' nije potpisan ?

Db

Bravo predsjedniče! ka Ljiljan ČEMU SE TI NADAŠ??BEZ PROHERCEGOVAČKIH STRANAKA NEMA DOGOVORA.AKO CETE JEDNOSTRANO,SAMO NASTAVITE,BICE HLADAN TUŠ.

Potpisano , ma nije , jeste

Pa jeli potpisan ili nije ? Mediji između ostalih i vi prenose da jeste a Komšić i Dodik da nije. Ovo je još jednom trla baba lan da joj prođe dan. Niste objavili da se u jednom trenutku Dodik nakašljao a da je Nikšiću ispalo naliv pero.

D aut

Koji su divljaci ovi srbi pa to nije normalno. Ne treba ni jednom dati da ide na mrski zapad. Mrs u rusiju bijedo divljacka. ka Tomo He he he, Srbi divljaci, ali ste vi podanički narod oduvek. Tamo se ne potpisuje ništa za dobrobit BiH, nego isključivo za interes stranaca, ali pošto ste podguzne muve i podanički narod, vi sve potpisujete.

Ljiljan

Bravo predsjedniče! ka Ljiljan NIJE ON NIKAKAV PRESEDNIK VEC KERCE BAKIROVO ka RAGIB <<jebo ti on sestru a ja kćer !

Papa Majk

Srbine što si srbin daj svoj DNK na analizu pa vidi ko je turčin, iznenadit ćeš se!!!

/ Najnovije