Komšić: NATO odbacio konstitutivnost, pozdravljam Deklaraciju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

suljaga

Sejdo je kralj, kako frajer naloži Bošnjake s nekoliko izjava i saopštenja koja samo on tako protumači. I na kraju svakog mjeseca 6.000 maraka u padže.

Sejdo Pijani koMišić

Zvani Pelješki most nikad neće napraviti, odbrojava posljednje dane pionirskog sna Zlatnog tuljipana. Otkako ga je Bookir zamjenio Efendijom ne može ni u Goražde trijezan

Ralle

Laže Sejdo ko pas..usvojili BiH kao Daytonsku, gdje stoji da je BIH država srba,hrvata i bošnjaka..sve jasno..pokušava obmanut svoj,muslimanski narod..

dP

De ti popij još koju i planiraj u augustu otići na spajanje nepostojećeg mosta. ;) Zatim skokni do Zagreba, ali ne kod onog jazavca, pokloni se državniku koji nije samo uvlakač strancima.

nasvasta

Ljiljani će biti u trendu sve dok je fašista u BiH fašisti će tek spoznati inat Bosanski.

Fake

Bravo lafe. UZP na aparatima

Gost

U Bosni (a i u dijelu Hercegovine) jedini fašizam je Bošnjački.

Gost

Sejdalija ne zna gdje udara, fotelja ko droga, stvara ovisnost. Sve za fotelju pa i guzice ako treba

OPET 350000

Opet će Želja dobiti 350 000 glasova, jer je mržnja prema kuji Čoviću veća od ljubavi prema bilo čime!

Gost

Jesi li ti prirodno glup ili se samo praviš? Novih 350000 glasova za Sejdu bi bio kraj ove instant države.

/ Najnovije