Komšić: Na potezu Tužilaštvo. Kad se desi - tad će se morati odgovoriti silom

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna lijek

Ono što useru političari trebaju čistiti tužioci i sud.

b bn,b,

Ovo pesto samo o ratu. E pa rat teško da će da se desi bez obzira na činjenicu da ono samo tako može očuvati fotelju.

mkmkmkm

Nakazniji i beznačajniji od vulina.

c cd, mtj,

Ovo pesto samo o ratu. E pa rat teško da će da se desi bez obzira na činjenicu da ono samo tako može očuvati fotelju. ka b bn,b, Aj ti nama lepo reci jesi li ti od skora KAČAVENDIRAN?

@c cd,mtj

Aj ti nama lepo reci jesi li ti od skora KAČAVENDIRAN? ka c cd, mtj,<< Važno je da si ti a šta te briga za druge ljiljane

,.BUGOJNO.,

Nema od rata nista,nema vise budala.vidite kako se sad ponasaju prema dem borcima.pate ih glađu i neimastinom.a ako pokusaju silom nametat,mi cemo automatski udarit na njihove famelije,mi smo vec organizovani za odbranu od politicara,lopova i tajkuna.

dmmml

Ama slobodarsko sarajevo će pohitati da gubi glave i noge da bi svome željkanu zadržalo foteljicu ;)

Osman

Samo ti huskaj majmune .... Zar ima jos budala da ginu za vas? - Svoju djecu u rovove, pasji skotovi. Posalji Bakira na Dodika, lopovi ...

Gost

Samo ti prijeti silom, a onda reci kako Dodik prijeti ratom. Fuj kakav si ljigavac

Axa

SADAŠNJI I BUDUĆI PREDSJEDNIK !!!!!

Zbogom

Zbogom BiH ,nitko te nije zelio braniti iznutra pa zast bi onda i medjunarodna zajednica.Sijecate li se stihova nakon pada Alhambre u Spanjolskoj :" sto sada places kao zena kad je nisi branio ko muskarac kad je trebalo". Eto tako ce biti i sa BiH,nije Komsic sam u mogucnosti odbraniti BIH kad su svi ostali ..ckice.

za Zbogom

Zbogom BiH ,nitko te nije zelio braniti iznutra pa zast bi onda i medjunarodna zajednica.Sijecate li se stihova nakon pada Alhambre u Spanjolskoj :" sto sada places kao zena kad je nisi branio ko muskarac kad je trebalo". Eto tako ce biti i sa BiH,nije Komsic sam u mogucnosti odbraniti BIH kad su svi ostali ..ckice. ka Zbogom Pa gdje si ti herojcino bio. On je branio svoj prag a ti ? da li si napadao ili pljackao?

Vertigo

Kada bi bilo koji HDZ političar ovako govorio mogli bi smatrati kako su i oni za BiH, ali ne to necemo docekati. Stoga mi ne preglasavamo hrvate već biramo jednog normalnog političara koji voli BiH.

Bosanac

Krenulo je oslobadzanje BOSNE od ovih genocidnih zivotinja tako je predsjednice

Hahaha

Kakvom silom Željkane??? Da li si ti normalan??

Gost

Mene više niko neće natjerati da ratujem, taman me streljali ispred vječne vatre.

Knez

Mali mrav komso,dobio ljiljana za teranje srba iz sarajjeva

/ Najnovije