Komšić: Milanović, u savezu sa Moskvom i Dodikom, potiče Čovića na državni udar

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Ako manjina misli da mogu nešto progkasiti ili osvojiti... bujrum... mi nemamo gdje - tu smo! Prvo vam ide onaj plus iznad Mostara!

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Ivan

Lijepe riječi su ukras!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Tuner

Hoce ljiljane na grudama i u zap mostaru. Moze. Pocnitr

@hrvatići

Volio bih da pokušate, pa da vas istrijebimo nakon toga

@hehe

Sejdini vlasnici iz SDA najavljuju džihad… državni udar da se zaustavi islamsko divljanje- nikakav problem. Ako treba prevrnut i cijelu tzv BiH naopačke dok se radikalni islamistički faktor zauvijek ukloni. ka Hehe Smradu, što ne uradite nešto? Čemu šuplja kad svi znamo da nemate muda. Veće ste pičkice od četnika.

Jad i bijeda

Sinoc u rtl direktu jedan poznati profesor i voditeljica kazu da se milanovic oglasava i rezi na nebitne stvari za hrvatsku i vodi svoju osobnu bitku svadjajuci se sa premjerom,a o bitnim stvarima se nikad ne oglasava.Nije to gospodine Komsicu iz njegove glave nego su ga rusi hranili nekoliko godina dok nije bio u politici i sad su ga doveli na vlast i naravno stakor milanovic mora raditi sta mu rusi narede.

@Adi

Lijepe riječi su ukras!

Bre

Dvojica velikih komunjara sad bi malo ustase bili

Rondo

Europa je +, sve ostalo je na nivou statističke greške.

Ahaha

Vidi ovih hrabrih muslića, ali samo na riječima. I mi i vi krenuli smo od nule, a djela kažu HR

Hahaha

HR

Beobachter

Ispostavlja se da je KOS jaci i od Mosada. Oduvijek je cilj KOS bio i ostaozagaditi Bosbnacko - Hrvatske odnose. Vidjelo se to po odnosu snaga na terenu jer kad se Bosnjaci i Hrvati vojno ujedine nastane traktorijada. Cilj je zavaditi pa uz pomoc jedne strane poraziti drugu stranu i naposlijetku obracunati se sa oslabljenim pobjednikom. I Vuk sit i Srbija velika.

Sejdo

Napuhanko, dosadio si Bogu i narodu.

/ Najnovije