Komšić: "Milanović po naputku Rusije zagovara blokadu izbora u BiH"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Ljigo!

Gost

Veliki propust hrvatske vlasti je što ovog Sejdu nisu zadržali u Zagrebu. Uz optužnicu, naravno.

nasvasta

Budući predsjedniče Bosanci se nisu goloruki bojali komšija,susjeda divljaka,a sada naoružani nema sile da nam uskrati slobodu biranja u domovini za koju smo krv lili.Živio G .Komšić budući i doživotni predsjednik svih Bosanaca .

Hehe

Vidi malog alkoholiziranog islamista kako nasrće. Drž se muslimana budalo. S Hrvatima ti nemaš ništa

Wer

GOSPODO DŽAFEROVICU, RADONCICU, IZETBEGOVICU, NIKSICU I DRUGI BOSNJACKI POLITICARI, ISTICITE NA SVIM SASTANCIMA KOLIKO HRVATI I HDZ IMAJU RUKOVODECIH FUNKCIJA JER ONI UZ POMOC ZOVKO I DRUGIH KAZU DA SU UGNJETAVANI I DA NEMAJU RUKOVODECIH POZICIJA. GOVORITE I KOJI DA SE OGOLE NJIHOVE LAZI.

Ljigo

Ljigo! ka Objektivan i nepristran Tata ti je ljigo jade fašistički

Bajraktar

Treba kupiti dva bajraktara i jednog opaliti na pantovcak,a drugog na banske dvore i problem dva udbaska sina bi bio rijesen.ruskom agentu je otac sudjelovao kao tajni udbaski agent na ubijanju hrvatskih nacionalista po svijetu,a anemicnom je caca bio profesor na fakultetu u zagrebu inace major udbe,a ocjene je prodavao za seks dok ga zena nije sutirala,jer je bila ljecnik u jna i imala je jake veze u udbi.

Ert

GOSPODO DŽAFEROVICU, RADONCICU, IZETBEGOVICU, NIKSICU I DRUGI BOSNJACKI POLITICARI, ISTICITE NA SVIM SASTANCIMA KOLIKO HRVATI I HDZ IMAJU RUKOVODECIH FUNKCIJA JER ONI UZ POMOC ZOVKO I DRUGIH KAZU DA SU UGNJETAVANI I DA NEMAJU RUKOVODECIH POZICIJA. GOVORITE I KOJI DA SE OGOLE NJIHOVE LAZI.

Ljiljan

Nije ovog čvigu rusija platila već irska ,treba im još nekih 150 tisuća stanovnika a preferiraju katolike tj.fine dječake a ovi naši krivousti su se pokazali veoma dobri i pokorni kod irski fratara tako a je to to!!

HR

Vidi malog alkoholiziranog islamista kako nasrće. Drž se muslimana budalo. S Hrvatima ti nemaš ništa ka Hehe a šta to ti imaš sa Hrvatima kretene? Ja sam Hrvat. Ti si kurac od ovce. To što si kao katolik ti ne daje pravo da sereš ovuda sa svojim primitivizmom i fašizmom!

Guest

Guest @Hehe Dobro je da nema nista sa dalabu.

Objektivan i nepristran

Lijepe riječi su ukras !

Mostar

Ako nemas, a nemas nista pametnije radje zacepi.- kretenu

Lj

Ako nemas, a nemas nista pametnije radje zacepi.- kretenu ka Mostar . Tata ti je kreten jade fašistički. Smeće, Misliš da te teško provalit?

Crvena Sonja

Joooj, de ba paranoja. Razmisli prije no sto lupis. Da nije mozda Kina? Oni su komunistickiji. Ima li iko medju vama nepravedno postavljenim na te pozicije da bi nesto lijepo i miroljubivo rekao? 30 godina rezite i huskate i zavadjate, svi iz ovih knezevina nastalih od Juge. A sve da sacuvate fotelje i milione. Be trebalo vam

Nikolica s prikolicom

Tarabiću, ti si jedini krivac za sva ova sranja u BiH. Htjedoh reć i za Dodika, a Dodik samo ispravlja ono šta si sa svojom pojavom s*ebo. Ne može se država graditi na lopovštini. Bit ćeš isključivi krivac za sve ono šta se bude u BiH događalo. Bakir? On ne čini ništa, on ima tebe i uvijek može reći "Nisam ja, majkemi".

Adi

problem je sda koja tebe uporno potura hrvatima, ako se bosna raspadne ti ces biti glavni krivac, smradu

Ivan

profosionalni pusac islamskih *** nesto pametuje, ljljana mu --- dao, pseto rata dobilo nije, bakir ga vadi za apartmane na vlasici za to se pseto prodalo, on je qurac, a ne hrvat, kopile obicno pogano kojem je jedini cilj sebi nakrasti sto vise, nikog ga sem dzamijasa ne prizna vise

Katy

Ovaj , otkako je predsjednik, nije uradio nista konkretno osim sto zavadja, reaguje na nekakve izjave , ima podocnjke do brade( sto znaci da pije) , neuradan je , nekulturan je i to je samo odraz prosjecne inteligencije stanovnistva koje bira predsjednike.

LJILJANE KONJE BIDEN JE IZ IRSKE

STA CES

LJILJANE KONJE BIDEN JE IZ IRSKE

STA CES

Db

GOSPODO DŽAFEROVICU, RADONCICU, IZETBEGOVICU, NIKSICU I DRUGI BOSNJACKI POLITICARI, ISTICITE NA SVIM SASTANCIMA KOLIKO HRVATI I HDZ IMAJU RUKOVODECIH FUNKCIJA JER ONI UZ POMOC ZOVKO I DRUGIH KAZU DA SU UGNJETAVANI I DA NEMAJU RUKOVODECIH POZICIJA. GOVORITE I KOJI DA SE OGOLE NJIHOVE LAZI. ka Wer NEMAJU SVOGA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA.SVE CEMO BLOKIRATI ŠTO MOŽEMO A VAMA OSTAJE DA REŽITE.MATER SEBI JEBI.PA SAMI SE PROGLAŠAVATE HRVATIMA DA IM OTIMATE POZICIJE.

/ Najnovije